Bijeljinka Sara Savić nova košarkašica i novo pojačanje KK “Lavovi“ Brčko

Datum:

Share post:

Mlada i izuzetno perspektivna Sara Savić, bivša kadetska i juniorska reprezentativka Srbije, nova je košarkašica Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko i novo pojačanje za predstojeću sezonu.

Sara je rođena 3. februara 2003. godine u Bijeljini, visoka je 190 cm i igra na poziciji centra. U Lavove dolazi kao slobodan igrač i predstavljaće veliko pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj klub nastupa na četiri fronta – WABA liga, Premijer liga BiH, Kup Bosne i Hercegovine i Kup Republike Srpske.

Prve košarkaške korake napravila je u KK “Budućnost” iz Bijeljine, a nakon toga nastupala je tri sezone za ŽKK “Radivoj Korać” iz Beograda.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam od danas i zvanično dio KK “Lavovi”. Smatram da ću u Lavovima imati priliku za dodatni napredak u karijeri, jer klub je prepoznatljiv po odličnom radu sa mladim igračima. Način rada i ambicije Lavova su nešto što je u najvećoj mjeri uticalo da dođem u Brčko. Potrudiću se da opravdam ukazano povjerenje i da svojom igrom na terenu doprinesem ostvarenju zacrtanih ciljeva” izvjavila je Sara Savić nakon današnje promocije u klupskim prostorijama.

“Osobe kao što je Sara Savić su uvijek dobro došle u KK Lavovi. S jedne strane, radi se o izuzetno kvalitetnoj mladoj košarakašici koja je prošla sve omladinske reprezentativne selekcije Srbije, a sa druge strane osoba koja će i svojim ljudskim kvalitetima dati veliki doprinos ostvarenju zacrtanih ciljeva”, izjavio je predsjednik Lavova Boško Vukadinović ovom prilikom.

Svi članovi kluba Sari su poželjeli dobrodošlicu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Dnevni horoskop za 16. april

POVEZANE VIJESTI

Dnevni horoskop za 16. april

Ovan POSAO: Imate osećaj da nećete imati dovoljno energije da izgurate celu nedelju, ali to vam se samo čini, drugi...

PET MAGAZIN: Većina mačića gleda na svoje vlasnike kao na roditelje

Mačići pokazuju stil vezivanja sličan ljudskim bebama i vide svoje vlasnike kao roditelje, kaže jedna studija. Istraživači sa Državnog...

Ove riječi nikada ne biste trebali guglati, slike vam neće lako izaći iz glave

Google je svakako praktično rješenje za pretragu sadržaja. Bilo da trebate guglati gdje ste već vidjeli tog glumca...

Treslo se tlo: Zemljotres jačine 3,5 stepena po Rihteru POGODIO GRČKU

Zemljotres jačine 3,5 stepena po Rihteru pogodio je jutros Grčku. Epicentar je bio na Kritu na dubini od 106 kilometara. S obzirom...