Novi-stari prvoligaš Republike Srpske predstavio je još šest novih igrača za predstojeću sezonu.

Poslije ispadanja iz WWin lige Zvijezda 09 značajno mijenja tim, kao i obično u tim situacijama, a danas je klub iz Etno sela Stanišić predstavio šestoricu novih.

 

 

Iz tuzlanske Slobode stiže Srđan Vulić. Dvadesetpetogodišnj defanzivac, po potrebi i zadnji vezni iza sebe ima bogato prvoligaško iskustvo. Igrao je za Čapljinu, Zvijezdu Gradačac, Metalege, GOŠK, Leotar, TOŠK i Slobodu. Nastupao je i za juniore mostarskog Zrinjskog, a ima i pet premijerligaških utakmica u dresu Leotara.

Iz prijedorskog Rudara dolazi veznjak Nikola Njamculović. Nekadašnji đak Crvene zvezde poslije sezone u Prijedoru ostaje u Prvoj ligi Republike Srpske, samo oblači crveni dres. Igrao je još za Grafičar, Bačku, te drugi tim mađarskog Honveda.

Dvadesettrogodišnji veznjak Dimitrije Petronijević dolazi iz Smedereva. Igrao je još u karijeri za Zlatibor, BSK iz Borče, te Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Među stative dolazi poznato lice, Danilo Đulčić. Dvadesetpetogodišnji čuvar mreže dolazi iz beogradskog Radničkog, a javnost ga dobro poznaje po odbranama u dresu dobojske Sloge. Igrao je još u Bosni i Hercegovini za Orašje, a nosio je i dresove Jošanice, beogradske Lokomotive, Vršca, Novog Pazara, Loznice i Novog Sada.

Aleksandar Mitrović je dvadesetogodišnji napadač iz Niša, dolazi iz ekipe Car Konstantin, a igrao je još za Real Niš, Sinđelić, Kopernikus, OFK Niš, kao i Brzi Brod i Vlasinu.

Podsjećamo, prije njih u klub su došli i Branislav Marković i Nikola Komazec.

Dešavanja u bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име