BIJELJINA: ZU “S Medico“ prva u BiH nabavila “E-spray“ – profesionalni dezinfekcioni pištolj za raspršivanje

Datum:

Share post:

Zdravstvena ustanova „S Medico“ danas je nabavila profesionalni dezinfekcioni pištolj, prvi takav u BiH koji radi na principu elektrostatičke indukcije.

​Mladen Todorović, generalni uvoznik i distributer za BiH firme „TARCO ST“ pomogao je u nabavci uređaja za dezinfekciju, koji je lak, prenosiv i izrađen od antibakterijske plastike.

“Uređaj radi na principu elektrostatičke indukcije. Nakon aktiviranja na dugme, pištolj izbacuje čestice dezinfekcije i na taj način dezinfikuje predmet za 360 stepeni. Zbog toga, nema potrebe kruženja oko predmeta koji se trenutno tretira. Uređaj pruža mogućnost gašenja elektrostatika, čime on postaje samo običan dezinfekcioni uređaj bez nanočestica. U tom slučaju morate kružiti oko predmeta kako bi definkfekcija bila kompletna. To je prvi profesionalni tip uređaja u BiH, a „S Medico“ ga je uzeo kao prava profesionalna firma koja vodi računa o svojim pacijentima i zaposlenima. Što se tiče kvaliteta, ne mogu da se porede ni sa jednim drugim aparatom“ istakao je Todorović za portal Dešavanja u Bijeljini.

TESTNA REKLAMA

Menadžer specijalističkog centra „S Medico“ iz Bijeljine, Danijel Pendić, kaže da su se odlučili za kupovinu ovog dezinfekcionog uređaja da bi svojim pacijentima, pored kvalitetne zdravstvene usluge, obezbijedili i bezbijednu i sterilnu sredinu u njihovoj zdravstvenoj ustanovi.

„Kao najsavremeniji Specijalistički centar, odlučili smo se za nabavku i kupovinu ovog dezinfekcionog pištolja. Htjeli smo da imamo jedan takav uređaj za zaštitu naših pacijenata i zaposlenih zbog pandemije koja nas je pogodila. Smatramo da je, pored kvalitetne zdravstvene zaštite i zdravstvene usluge koju nudimo svakom pacijentu u našoj zdravstvenoj ustanovi, bitna i briga za zaposlene i pacijente, da se ne bi zarazili u bilo kom smislu. Želimo da imamo zdravu, bezbijednu i sterilnu sredinu i da pacijenti bez straha dolaze kod nas. Prvi smo u BiH koji imaju ovaj uređaj za dezinfekciju, što je još jedan naš pokazatelj da težimo ka profesionalnosti i uvođenju novih aparatura, standarda, načina pristupa medicini, pristupa pacijentu. Uvijek smo u potrazi za što boljim kvalitetom koji možemo da ponudimo“, naveo je Pendić.

Firma „TARCO ST“, u prodaji, pored ovog prenosnog i lakog pištolja, ima i komplet mašine za čišćenje i dezinfekciju. U ponudi imaju i klasične mašina za pranje podova, industrijske usisivače, a rade i papirnu galanteriju. Generalni su zastupnik i distributer Švenda-Tarman hemije – ekoloških sredstava za čišćenje u domaćinstvu, ugostiteljstvu i industriji. Todorović ističe da imaju kvalitetne proizvode i da, sve što je rađeno u Austriji i Italiji, istog kvaliteta dolazi u Bosnu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...