BIJELJINA: Zamjenik gradonačelnika MARKO MIHAJLOVIĆ, predsjednik Skupštine ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ

Datum:

Share post:

Poslije višemjesečnih pregovora i dogovora unutar SNSD-a i novoformirane koalicije SNSD i SDS Semberija – Mićo Mićić, odlučeno je ko će zauzeti pozicije Zamjenika gradonačelnika i predsjednika Skupštine Grada Bijeljina.

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje, a informacija potvrđena od strane više izvora iz vrha GO SNSD Bijeljina i SDS Semberija, na sutrašnjoj 37. sjednici Skupštine, za Zamjenika gradonačelnika Grada Bijeljina biće predložen Marko Mihajlović, a za predsjednika Skupštine Aleksandar Đurđević.

Marko Mihajlović je rođen 28.10.1980. godine u Bijeljini. Završio je II stepen Fakulteta za informacione i komunikacione tehnologije u Beogradu na studijskom programu – Mrežne tehnologije i stekao zvanje Inžinjer elektrotehnike i računarstva – master.

Pripravnički staž obavio je u Preduzeću za poštanski saobraćaj Republike Srpske A.D. Banjaluka. Rad na neodređeno vrijeme započeo 2006. godine kao kontrolor u Pošti Ugljevik, a 2008. godine postavljen na mjesto upravnika Pošte Ugljevik. Godine 2013. imenovan na mjesto direktora Radne jedinice za poštanski saobraćaj Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

Aleksandar Đurđević rođen 19.10.1989. godine u Sarajevu, a od 1992. godine sa prebivalištem u Bijeljini. Završio Pravni fakultet u Bijeljini na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i stekao zvanje diplomirani pravnik.

Trenutno je zaposlen kao Rukovodilac Sektora za pravne, kadrovske i opšte poslove u ZEDP ,,Elektro – Bijeljina“ a.d. Bijeljina.

Putem javnog konkursa, među 30 mladih iz čitave BiH, izabran za ,,Političku školu“ Savjeta Evrope. Kao predstavnik SNSD-a završio političku akademiju fondacije Fridrih Ebert Štiftung ,,Course of promising politicians“, provedenu u potpunosti na engleskom jeziku i bez simultanog prevoda. Bio je kandidat na lokalnim izborima 2016. godine i osvojio 2.468 glasova (21.79%). Zamjenik je predsjednika MSD-a i član Izvršnog komiteta SNSD-a.

Dešvanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima 1. septembra

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske “Progresus” objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u...

AMD slučajno otkrio novu seriju Ryzen 7000 desktop procesora

Ne morate da čekate do jeseni da biste imali predstavu o tome kakvi će AMD-ovi Ryzen 7000 desktop...

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...