BIJELJINA: ZADRUGAR IZ CRNJELOVA U ŠAMPIONSKOM NALETU DOČEKUJE BRČAKE

Datum:

Share post:

Regionalna liga “Istok“

ZADRUGAR U ŠAMPIONSKOM NALETU DOČEKUJE OFK GORNJI BREZIK

Tri kola do kraja prvenstva Regionalne lige “Istok“ Republike Srpske, fudbaleri Zadrugara krupnim koracima koračaju prema istorijskom uspjehu i plasmanu u viši rang takmičenja. Utakmica protiv OFK Gornjeg Brezika samo je jedna od tri prepreke koja se mora preskočiti kako bi se došlo do zacrtanog cilja.

– Očekuje nas još jedna teška utakmica, gostuje nam ekipa OFK Brezik, sa kojom ćemo ukrstiti koplja. Činjenica je da smo mi u šampionskom zaletu, ali neće biti lako goste savladati, koji neće doći tek tako, nego će nastojati pružiti otpor kako bi ostali ne poraženi. Nemamo mnogo kalkulacija, igramo na našem terenu, pred našim vjernim navijačima i očekujemo sigurnu pobjedu – rekao je prvotimac zadrugara Mario Maksimović.

Utakmica u Donjem Crnjelovu igra se od 17 i 30 časova. Pravdu će dijeliti sudijska trojka iz Bijeljine na čelu sa Nikolom Kretijom, pomagaće mu Boško Rakić i Nikola Mihajlović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Kako se osloboditi puževa u bašti

Ako već nisu, puževi će uskoro otkriti vašu baštu i izabrati je za svoju trpezariju. Postoje načini da...

SERVISNE INFORMACIJE za 24. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođeno SEDAM BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su dva dječaka i pet djevojčica. Broj...