BIJELJINA: VLASENICA LJUTA NA SUDIJE I DOMAĆINE IZ DVOROVA

Datum:

Share post:

FK Vlasenica izdao je saopštenje nakon utakmice u Dvorovima u kojoj je Vlasenica poražena 3:1.

Saopštenje Vlaseničana prenosimo u cijelosti:

– Poštovani prijatelji Fudbalskog kluba „Vlasenica“, danas je naš klub gostovao ekipi „Proleter“ iz Dvorova i poražen je rezultatom 3:1. Bez obzira na rezultat i poraz naše ekipe, ne možemo a da se ne osvrnemo na neke stvari!

Postavićemo nekoliko pitanja, prije svega Fudbalskom savezu Republike Srpske, komesaru za takmičenje, komisiji za delegiranje sudija i na kraju FK „Proleter“ Dvorovi!

Prvo pitanje postavljamo savezu i pitamo sve ljude u savezu, kada misle da stanu na put ljudima koji unistavaju fudbal na istoku Republike Srpske? Da li igrači i uprava FK „Vlasenica“ danas treba da predju 200 kilometara, a za nekoliko dana 400-500 km, a da sav nas trud i rad, da li svojom namjerom ili neznanjem, poniste sudije? Da li je normalno da 90 minuta trener protivnicke ekipe glavnom sudiji upucuje razlicite psovke, a da ovaj ne reaguje? Ne reaguje sudija, a ni delegat i kontrolor pored kojih se sve to desava! Da li je normalno da pored terena za igru stoje neki ljudi, za koje niko ne zna ko su i da sudijama upucuju razlicite prijetnje? Da li komisija koja delegira sudije zna da sudija danasnje utakmice ne zna osnovna pravila fudbalske igre? Ne zna ih sudija, a po onome sto smo danas vidjeli ni kontrolor koji treba da ocijeni sudjenje tog sudije. Ne zamjerimo im nista, osim sto su jednu lijepu fudbalsku predstavu odveli u neku drugu krajnost.

Da li je normalno da trener protivnicke ekipe na kraju utakmice pridje klupi ekipe FK „Vlasenica“ i izjavi da su njega pokrali u Nevesinju, pa da je on danas morao da pokrade Vlasenicu!? Zamislite, mi smo njih u Vlasenici docekali kao prijatelje, uzeli su cak i bodove, ali to ocigledno ljudima iz Dvorova nije dovoljno pa su morali da nas pokradu danas!

U Pravilniku za Drugu ligu postoje neke stavke koje moraju da se ispostuju da bi utakmica uopste pocela, ali ocigledno da se to samo mora postovati kad se igraju utakmice u Vlasenici!

Pitamo se, takodje, kako bi bilo da je rezultat utakmice isao u drugom smjeru, ko bi zastitio sudije od razjarenih „navijaca“ od kojih smo danas culi razlicit repertoar psovki i prijetnji? Policije nije bilo ni na vidiku, a prolaz kroz tunel do svlacionica za sudije na poluvremenu je bio kao horor film!

Da sve bude kompletno, onako kako dolikuje pravim „domacinima“, okupasmo se hladnom vodom, valjda u Bijeljini nema tople vode, ali navikli smo mi i iz svega ćemo izaći samo jači!

Imamo mi jos dosta pitanja, ali cemo to drugom prilikom!

Na kraju, jos jednom cestitamo fudbalerima FK „Proleter“ na danasnjoj pobjedi!

S poštovanjem!, stoji u saopštenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...