BIJELJINA: VEČERAS svi putevi vode u Račansku – PODRŽIMO “Budućnost Prolab“

Datum:

Share post:

Prva četvrtfinalna utakmica play-off serije između Budućnosti Prolab i Bosne Meridianbet odigrat će se večeras (subota, 22. april 2023.) u Bijeljini sa početkom u 19.00 časova u sali u Račanskoj ulici.

Košarkaška groznica drma ravnu Semberiju jer su “Prolabovci” u ovoj sezoni postigli najveći uspjeh u istoriji bijeljinske košarke.

Trener Josip Pandža drži svoje izabranike čvrsto na zemlji jer ovjera svih do sada postignutih rezultata dolazi u narednim utakmicama. A s prvim rivalom ove sezone igrali su dva puta. Pobijedili u Sarajevu i izgubili u Bijeljini.

“Iza nas je sjajna sezona, osam vezanih pobjeda, ali to se sve zaboravlja i naredne dvije ili eventualno tri utakmice će odlučiti ko će ostvariti plasman u Aba ligu 2 za sljedeću sezonu. Bosna je iskusna, inteligentna, precizna i skakači dobra ekipa i čestitam im na sezoni. Međutim naš plan je vezan za prolazak dalje i optimista sam. Play off utakmice odlučuju hrabrost, koncentracija i intenzitet. Vjerujem svom timu da to sve imamo i da ćemo ići dalje. Nadam se velikoj posjeti jer su to ova dva tima zaslužila igrama kroz cijelu sezonu”, rekao je za portal BHbasket Josip Pandža.

Utakmica se igra u 19.00 časova, a sudit će Tomislav Stapić, Vladimir Marić i Mario Jurković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bhbasket.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...