BIJELJINA: Uspješno poslovanje Banje ''Dvorovi''

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić, posjetio je prošlog mjeseca Banju Dvorovi i obišao je radove na izgradnji zatvorenog bazena u hotelu „Sv. Stefan“, koji pripada ovoj ustanovi. Prilikom posjete, istakao zadovoljstvo poslovanjem i stanjem u banji.

Direktor banje je rekao da je ljetnja sezona ove godine bila dobra i da su zadovoljni rezultatima. Banja Dvorovi prethodne 2 godine posluje pozitivno i redovno izmiruje sve svoje obaveze prema radnicima i dobavljačima. Pored izgradnje bazena, radi se i na kompletnoj zamjeni vanjske stolarije, nabavci novog namještaja, kao i na renoviranju spratova i soba u hotelu. Završetkom ovih poslova neće se stati sa ulaganjimadodao je direktor.
 

Gradonačelnik je istakao da će zatvoreni bazen značajno povećati posjetu Banji Dvorovi, i tako pojačati turistički potencijal Bijeljine. Sa završetkom radova se, zbog objektivnih razloga, malo kasni, ali će posao biti gotov do kraja godine, dodao je gradonačelnik.

Banja, nakon izlazka iz finansijskih problema, očekuje da će povećati svoje prihode od medicinskih usluga. Za ostvarenje tog cilja je potrebno povećanje sredstava od fonda zdravstvenog osiguranja.

Banja je ove godine, do sada, imala skoro hiljadu pacijenata na stacionaru i oko 480 ambulantnih posjeta. Omogućen je i popust za penzionere, kao i pogodnost plaćanja medicinskih usluga na 6 rata. Trenutno se u banji nalazi oko 50 pacijenata.

TESTNA REKLAMA

Gradska uprava je u ovoj godini za Banju Dvorovi obezbjedila 1 milion maraka, iz kreditnog zaduženja. Oko 200 hiljada je iskorišteno za nabavku nove medicinske opreme, a ostatak od 800 hiljada je utrošen u izgradnju zatvorenog bazena. Za potpuni završetak ovih radova nedostaje još nešto manje od 400 hiljada maraka, a gradonačelnik kaže da će banja i grad naći način da uskoro pribave i ta sredstva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Ema Kovač AK “Atletik“ Bijeljina osvojila zlato na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je Otvoreno prvenstvo AP Vojvodine za mlađe juniore/ke. U trci na 800...

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...