BIJELJINA: Uručene zahvalnice učesnicima akcije „April-mjesec čistoće“ (foto)

Datum:

Share post:

Savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radoslav Ostojić, uručio je danas zahvalnice udruženjima, preduzećima, ustanovama i pojedinacima koji su doprinijeli uspješnoj ovogodišnjoj  realizaciji  akcije „April – mjesec čistoće“.

Tokom trajanja akcije, organizovane su brojne ekološke aktivnosti, među kojima su bile čišćenje deponija, sađenje novih sadnica drveća, ali i brojne edukativne i promotivne aktivnosti u kojima su učestvovala djeca vrtićkog uzrasta, učenici kao i članovi sporstkih i nevladinih organizacija.

– Ove godine smo imali veliki broj zainteresovanih. Zahvalni smo svima koji su učestvovali, a tu su društveno odgovorne firme koje su učestvovale u donaciji sadnica ili su na neki drugi način doprinijele ovoj akciji i time pokazale da zaštitu životne sredine stavljaju na prvo mjesto. Iz godine u godinu trudićemo se da proširujemo aktivnosti u okviru ove akcije kao i da radimo na podizanju svijesti svih građana. Grad Bijeljina kroz različite aktivnosti pokušava da Grad i cijelu Semberiju učini što zdravijom  i što boljom za život svih građana”, rekao je savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radoslav Ostojić.

Jedna od ustanova koje svake godine svojim učešćem podržava akciju „April – mjesec čistoće“, jeste i  Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj”.

– Mi u našoj Ustanovi organizujemo “Ekološku nedelju”, tokom koje kod djece predškolskog uzrasta nastojimo  razvijati svijest o značaju očuvanja životne sredine i u ovu aktivnost su uključena djeca  svih uzrasta. Pored našeg Vrtića, učestvovali su i privatni vrtići, osnovne i srednje škole, kako bi  dali podršku da što veći broj djece bude uključeno u ovu akciju, te da kod njih razvijamo prave vrijednosti i pravilan odnos prema životnoj sredini”, naglasio je Slaviša Vujanović, direktor Dječijeg vrtića ,,Čika Jova Zmaj”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...