Povodom krsne slave grada Bijeljina Svetog Pantlejmona, gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je prijem za načelnike prijateljskih opština iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore. 

„Posebna je radost kad slavite sa prijateljima. Naš narod kaže da ste bogati onoliko koliko prijatelja imate. Kad je Bijeljini bila potrebna pomoć usljed prirodnih nepogoda imali smo podršku i pomoć naših prijatelja. Snažnim koracima oslonjeni jedni na druge koračamo i dalje u budućnost“, poručio je gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović.

Načelnik opštine Bileća Veselin Vujović (SDS) čestitao je građanima Bijeljine slavu i poručio da je Bileći Bijeljina uzor, da žele da se razvijaju kao Bijeljina.

„Kad je preuzeo vlast, zatekao je milionske dugove i preveliki broj zaposlenih. Bileća, mala opština sa velikim problemima dovijala se na razne načine, da se izbori sa problemima, a značajna je bila pomoć Srbije, kaže Vujović.

Gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, istakao je da Kikinda i Bijeljina gaje izuzetne bratske odnose, čuvaju kulturu, tradiciju, ekonomski i privredno sarađuju.

Cilj je da ta saradnja ć budućnosti bude još jača, da jedni druge čuvamo i posjećujemo, istakao je Lukač.

Nakon prijema, položeni su vijenci poginulima u prethodnom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име