Bijeljina: Ulica Srpske Vojske u mraku i pored stubova ulične rasvjete (foto)

Datum:

Share post:

Još nije proradila rasvjeta u Ulici Srpske vojske i ista je već duže vrijeme u mrklom mraku.

Ulica je rekonstruisana, stubovi ulične rasvjete uredno postavljeni, ali svjetla ne gore, iako je ovo jedna od najfrekventnijih ulica u gradu u kojoj se nalaze Dom zdravlja i bolnica "Sveti vračevi", ali i Gradski park.

U funkciji su samo svjetiljke u neposrednoj blizini Osnovne škole "Jovan Dučić".

Ulica noću izgleda sablasno, a ljudi koji u njoj žive kažu da se do sada nisu nikome obraćali, jer su u stalnom iščekivanju da rasvjeta proradi.

TESTNA REKLAMA

"Samo je u neposrednoj blizini škole osvijetljeno, sve ostalo je u totalnom mraku, prst pred okom se ne vidi. Ali tako je to kod nas, 500 metara dalje sve blješti, a onda mrkli mrak", kaže jedan od stanovnika ove ulice u kojoj je sinoć u saobraćajnoj nezgodi povrijeđen pješak.

Kada bi mogla proraditi rasvjeta u ulici Srpske Vojske zvaničnih naznaka još nema!?
Znajući da bismo zvaničan odgovor na ovo pitanje po starim navikama u Gradskoj upravi čekali nekoliko dana uspjeli smo nezvanično saznati da bi rasvjeta mogla uskoro da proradi.

Saznajemo da u nekoliko sporednih ulica na tom lokalitetu još uvijek traju radovi na rekonstrukciji ulica koji su planirani nakon izgradnje gradske kanalizacije i da je to razlog što ne radi ulična rasvjeta.

Ipak, nezvanično saznajemo da bi radovi u sporednim ulicama mogli biti ubrzo završeni, što će značiti i normalan rad ulične rasvjete, tako da će kompletan potez od kružnog toga kod takozvanog Bleda do Osnovne škole "Jovan Dučić" biti osvijetljen što i priliči gradu kako što je Bijeljina.


Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...

SERVISNE INFORMACIJE za 10. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...