Projekat „Spojimo djecu Kosova i Metohije“ i Republike Srpske se nastavlja i ove godine. Bijeljina je ovih dana ugostila 45 djece iz Kosova Polja i Goraždevca, a sa njima su danas bili i direktori osnovne i srednje škole iz Goraždevcs, kao i raniji predsjednik opštine Peć – Goraždevac Miloš Dimitrijević.

Tim povodom, gradonačelnik Ljubiša Petrović sa saradnicima organizovao je danas u Sokolskom domu prijem za goste našeg grada podijelivši im simbolične poklone.

Zahvalivši gostima na dolasku, gradonačelnik Petrović je naglasio da nasmijana dječija lica danas govore više od hiljadu riječi i daju potvrdu da je Gradska uprava i dalje primjer dobre prakse kako saradnja najmlađih iz različitih opština i gradova stvara temelje velikim projektima u budućnosti sa zajedničkim ciljem da svi damo svoj doprinos stvaranju boljeg okruženja za život svih nas, a podrška koju građani Bijeljine svake godine daju projektu, ugošćavajući najmlađe iz južne srpske pokrajine govori da je veza naroda Semberije i Kosova i Metohije čvrsta i neraskidiva.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име