BIJELJINA: Udruženje "Impuls" dobilo nove prostorije za rad 

Datum:

Share post:

Povodom Dana oslobođenja Bijeljine u Drugom svjetskom ratu 24. septembra, danas je svečano otvorena renovirana zgrada MZ Galac.

Gradska uprava je u građevisnke radove na obnovi oronule zgrade uložila oko  40 000 maraka. Još  10 000 maraka utrošeno je za opremanje kancelarija.

Bijeljina nastoji da, u skladu sa Evropskom poveljom o decentralizaciji uprave,  unaprijedi i rad mjesnih zajednica, jer se na taj način mogu efikasnije rješavati portrebe građana, istaknuto je prilikom današnje svečanosti.

Udruženje žena sa invaliditetom ,,Impuls'' iz Bijeljine danas je dobilo na korištenje prostoriju u sjedištu MZ Galac. Impuls je do sada , iako nevladina i nestranačka, i neprofitna organizacija , plaćalo zakupninu u Račanskoj ulici.

TESTNA REKLAMA

Za gradsku upravu nije bilo dileme da ovakvom udruženju, koje ima vidljive rezultate i radi human posao treba pomoći.

U MZ Galac ističu da će i u narednom periodu raditi na projektima infarsturkuture i unapređivanja kvaliteta života u ovom naselju.  Planirano je da se ispred sjedišta postave klupe, a do zime treba riješiti i problem zagrijavanja bar dijela prostorija.

 

 

 

Dešavanja u Bijeljini
 
 

Izvor: ntvarena.com

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NTV Arena Bijeljina obilježila 23 godine postojanja (foto)

Nezavisna televizija Arena danas je obilježila 23 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine....

Na poziv Mitropolije crnogorsko – primorske Dodik posjetio svetinje u Crnoj Gori

Na poziv Mitropolije crnogorsko - primorske srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je svetinje u Crnoj Gori. -...

KABINET GRADONAČELNIKA: MJEŠTANI I SAVJETI MJESNIH ZAJEDNICA DA PRIJAVE PRIORITETE ZA ASFALTIRANJE I JAVNU RASVJETU

  Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti: Kompenzacioni fond Republike Srpske je na račun Agrarnog fonda Grada...

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...