BIJELJINA: Učenici Poljoprivredno – medicinske škole otvorili maturske večeri (foto)

Datum:

Share post:

Tradicionalno obilježavanje i proslavljanje maturskih večeri u Bijeljini  otvoreno je večeras svečanim defileom učenika Poljoprivredno – medicinske škole.

Nakon okupljanja na centralnom gradskom trgu, djevojke i mladići koji su završetkom srednje škole položili, kako i oni sami kažu,  prvi ispit zrelosti, svrstani u deset odjeljenja, njih oko 226 učenika, osam četverogodišnjih i dva trogodišnja, uputili su se u hotel „Drina“, gdje će uz obavezno fotografisanje, muziku, igru, smijeh i šalu proslaviti matursko veče.


To je i prilika da još jednom sa svojim profesorima i razrednim starješinama sumiraju četvorogodišnje, odnosno trogodišnje školovanje.

 Direktor ove škole, Milorad Vuković, kaže da je to bila jedna dobra generacija vrijednih i disciplinovanih učenika.
„ Ima među njima puno odličnih i vrlodobrih učenika. Ima onih koji planiraju da nastave školovanje i da se upišu na neki od željenih fakulteta, ali ima i onih koji će vrlo brzo potražiti svoje prvo zaposlenje. Ima među njima talentovanih i nagrađivanih učenika.

TESTNA REKLAMA

Uskoro ćemo na Nastavničkom vijeću odlučiti i o tome ko je đak ove generacije“, kaže Vuković.
Već u utorak matursko veče proslaviće učenici Gimnazije „Vaso Pelagić“, škole koja u ovoj godini proslavlja svoj veliki jubilej – 100 godina postojanja i rada, a zajendo s njima su i učenici Srednje muzičke škole.

Dan kasnije, matursko veče će slaviti učenici Ekonomske škole, nakon toga učenici Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ i Srednje stručne škole Janja.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...