BIJELJINA: Ubjedljiva pobjeda KK “Budućnost Prolab“

Datum:

Share post:

Sinoć se slavilo u snježnoj Bijeljini!

Još jedna odlična partija i pobjeda bijeljinskih košarkaša “Budućnosti Prolab“, predvođenih fenomenalnim i iskusnim strategom Josipom Pandžom.

U Bijeljini su se sinoć (subota, 21. januar 2023.) sastali KK ’’Budućnost Prolab’’ i KK’’ Promo’’ iz Donjeg Vakufa.

Iako su gosti dobro otvorili utakmicu i vodili u prvim minutama, košarkaši bijeljinske Budućnosti su brzo konsolidovali igru i uspostavili kontrolu nad utakmicom.

“Budućnost” je uvećavala prednost tokom sve četiri četvrtine, i tako došla do ubjedljive pobjede i konačnih 106:79!

Košarkaš Budućnosti Milivoje Božović još jednom je ostvario double-double učinak, a postigao je 18 poena, uz 11 skokova, 3 asistencije i 3 blokade.

Vojin Ilić je ubacio 18 poena, uz 2 skoka i 2 asistencije.

Sjajnu partiju je pružio i kapiten Nebojša Erkić sa ubačenih 15 poena, uz 5 skokova i 3 asistencije.

U ubjedljivoj pobjedi Budućnosti maksimalan doprinos su dali i Elmir Džafić sa 13 poena, 6 skokova i 2 blokade, Luka Jovanović postigao je 12 poena, uz 6 skokova i 2 asistencije, Adi Zahiragić ostvario je učinak od 11 poena i 3 asistencije, dok je Dinko Peljto imao odličnih 9 asistencija, Haris Dedajić je ubacio 8 poena, dok je tek oporavljeni Njegoš Sikiraš odigrao veoma dobru utakmicu i za 11 odigranih minuta ostvario učinak od 9 poena i 7 skokova.

Kod gostujuće ekipe KK ’’Promo’’ iz Donjeg Vakufa najefikasniji su bili Watson sa 21 ubačenim poenom, 9 skokova i 7 asistencija te Šertović sa 19 poena.

Uprava KK ’’Budućnost Prolab’’ je uputila sve čestitke gostima na korektnoj igri i borbi, uz posebne čestitke i zahvalnost svojim momcima na borbenoj utakmici, do posljednje lopte!

U dosadašnjem toku takmičenja košarkaši bijeljinske Budućnosti su ostvarili 9 pobjeda uz 3 poraza te zadržavaju 3. mjesto u Prvenstvu BiH.

KK ’’Budućnost Prolab’’ u narednom kolu gostuje u Tuzli.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SRU ’’Riba’’ iz Bijeljine organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje

Sportsko ribolovno udruženje ''Riba'' Bijeljina u želji da uljepša praznične dane najugroženijim sugrađanima, organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju pripremanja...

Stanivuković uručio Milošu Vučeviću Ključ grada – počasni građanin Banjaluke

Potpredsjedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Milošu Vučeviću na svečanoj akademiji u Banjaluci je uručeno najveće gradsko priznanje...

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić na obilježavanju Dana grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je u ime Opštine Lopare boravio na obilježavanju Dana grada Banjaluka. Ristića je...

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...