BIJELJINA: U petak sastanak čelnika FS RS i predstavnika Sloge iz Crnjelova!

Datum:

Share post:

Fudbalski savez Republike Srpske zakazao je sastanak sa čelnicima OFK Sloga iz Gornjeg Crnjelova, člana Prve lige, kako bi se riješila situacija oko ovog kluba.

Naime, Sloga još nije počela sa pripremama za novu sezonu, a većina igrača iz prošle je već pronašla nove angažmane, pa su u savezu zatražili sastanak kako bi riješili nejasnoće oko nastupa.

– Zakazali smo sastanak sa čelnicima kluba za petak u 19 časova. Na njemu će biti dva potpredsjednika saveza, predsjednik Takmičarske komisije kao i ja. Želimo da saslušamo klub i vidimo koje probleme ima, te da pokušamo da im pomognemo ako je to moguće. Sloga je do sada uradila sve što se od nje očekivalo od prijave do preuzimanja lopti za novu sezonu, a želimo da kroz razgovor s njima imamo jasnu sliku oko dešavanja. Ima puno nezvaničih informacija, a mi želimo pravu inforaciju da dobijemo upravo od ljudi iz Sloge – rekao je Goran Ćejić, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...