BIJELJINA: U funkciji ''Info pult'' na Gradskom groblju ''Pučile''

Datum:

Share post:

Poštujući zahtjeve građana, rukovodstvo JKP “Gradsko groblje“, prilagodilo je postojeći objekat na Gradskom groblju “Pučile” i instalirali su “Info pult” gdje se mogu provjeriti dugovanja za održavanje grobnih mjesta. 

Direktor preduzeća JKP “Gradsko groblje“ Slađan Simić, za “Sembeske novine” je istakao da građani pored provjere dugovanja, na Info pultu mogu izvršiti i plaćanja usluga.

-S obzirom da je “Info pult” odnedavno u funkciji, radno vrijeme je subotom od 9 do 16 časova, a ukoliko se u narednom periodu ukaže potreba, radno vrijeme ćemo prilagoditi građanima i određenim radnim danima”, rekao je Simić. 

TESTNA REKLAMA

Na gradskom groblju Pučile, zaposleni u ovom preduzeću pored redovnog održavanja, intenzivno rade na hortikulturnom uređenju, proširena je i modernizovana vodovodna mreža, u protekle četiri godine zasadili su više od 500 sadnica stabala, a u sa ciljem zaštite od vandalizma na grobnim mjestima, u funkciji je video nadzor.

-U tom cilju smo korigovali i radno vrijeme, tako da smo uveli rad dežurnog radnika do 20 časova u ljetnom periodu”, pojasnio je Simić.

Izvor: semberijainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...

FOND PIO: Danas počinje isplata penzija za jul

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava da...

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...