U Banja Luci su se danas sastali potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević i potpredsjednik Republike Srpske Ćamil Duraković

-Danas sam u Banjaluci imao sastanak sa potpredsjednikom Republike Srpske Ćamilom Durakovićem, a glavna tema razgovara su bili problemimi sa kojima se susreću Bošnjaci u Republici Srpskoj, rekao je Gradaščević.

Gradaščević je istakao da je u razgovoru sa Durakovićem posebno istakao probleme i izazove koji tište Bošnjake Janje i Bijeljine.

-Problemi koje sam iznio potpredsjedniku Durakoviću su opštepoznati, a tiču se zapošljavanja Bošnjaka u opštinskim, entitetskim i državnim institucijama, problemi sa infrastrukturom u našem gradu Bijeljini, problem finansiranja povratničkih udruženja, sportskih klubova, itd., kaže Gradaščević.

Na kraju Gradaščević je rekao da se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji na području Grada Bijeljina, Republike Srpske ali i Bosne i Hercegovine uz nagovještaj skore posjete potpredsjednika Republike Srpske Ćamila Durakovića Bijeljini i Janji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име