BIJELJINA-TRB: Od 1. novembra besplatna škola ronjenja, jahanja i alpinizma za djecu

Datum:

Share post:

Udruženje podvodnih aktivnosti TRB od 1. novembra počelo je sa realizacijom besplatnih škola ronjenja, jahanja i alpinizma za djecu i mlade sa područja grada Bijeljina. 

Projektom je planirano da oko 70 djece dobije priliku da se upozna sa osnovama ronjenja, jahanja i alpinizma, ali i da kroz bavljenje sportom budu više uključeni u društveni život zajednice.
Prednost za učešće u projektu imaće djeca i mladi uzrasta od 10 do 18 godina iz marginalizovanih kategoija stanovništva.

Koordinator projekta Jovica Petrović navodi da su pomenute aktivnosti dio projekta „Sport (ni)je privilegija“ koji se realizuje u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija.
U saopštenju se ističe i značaj saradnje i podrška koja je pri planiranju i realizaciji projekta postojala od  JU Centar za socijalni rad, Bijeljina.

Javnost će detaljnije biti upoznata sa aktivnostima i ciljevima projekta Sport (ni)je privilegija” u utorak, 5. novembra , za kada je planirana konferencija za medije. Konferencija će biti u 11.00 časova u Centru za kulturu “Semberija”.
Za više informacija o projektu i aktivnostima građani mogu posjetiti Facebook stranicu: https://www.facebook.com/trbdivingteam/ ili putem telefona +387 65 433 455.
 
 Dešavanja u Bijeljini
Izvor:desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...