BIJELJINA: TONI KARAČIĆ UBIJEĐEN U PROLAZAK ZVIJEZDE 09 U FINALE KUPA

Datum:

Share post:

Fudbaleri Zvijezde-09 iz Etno sela Stanišići imaju sutra istorijsku priliku da pobjedom protiv banjalučkog Borca obezbijede istorijski plasman u finale Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić”.

Crveno-bijeli imaju rezultatski zaostatak od jednog gola (1:2) iz prve utakmice odigrane na Gradskom stadionu u Banjaluci 12. aprila. Prvoligaš iz etno sela Stanišići je prvi poveo na toj utakmici golom Nemanje Kojića, potom je Borac promašio penal, pa je Enver Kulašin izjednačio da bi u 90+8. minutu Benjamin Tarar donio pobjedu domaćinu. Pravilo gola u gostima ne važi tako da je Zvijezdi09 za plasman u finale potrebna pobjeda od dva pogotka razlike, dok bi sa minimalnom pobjedom četa trenera Tonija Karačića izborila jedanaesterce.

U prvoj utakmici smo u polju bili dosta kvalitetni, međutim, izgubili smo tu utakmicu. Sutra ćemo konačno odigrati i taj revanš. Tok priprema je uobičajen, kao pred svaku takmičarsku utakmicu. Imamo aktivan rezultat i ubijeđen sam da ćemo kvalitetno odigrati utakmicu i vidićemo da li će to biti dovoljno za plasman u finale – istakao je Toni Karačić, šef stručnog štaba Zvijezde-09.

Na pitanje ima li kadrovskih problema pred revanš polufinala Kupa, strateg prvoligaša iz Etno sela Stanišići je odgovorio:

Svi igrači su na dispoziciji i vidjećemo ko će početi utakmicu!

Plasman u finale su ostvarili Laktaši Admiral bet, a susret za pehar je na programu 7. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci uz direktan prenos na RTRS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....

ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić,...