Stadion Jezero FK ’’Semberija’’ u Popovima sija novim sjajem, nakon što je u rad polovinom marta ove godine puštena rasvjeta na stadionu.

Sutra (nedjelja, 09. jun 2024.) će se u Popovima na fudbalskom stadionu najstarijeg fudbalskog kluba u Semberiji odigrati i prva fudbalska utakmica pod reflekteromia, a FK ’’Semberija’’ iz Popova će biti domaćin FK ’’VSK’’ iz Velinog Sela.

FK ’’Semberija’’ iz Popova pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da u nedjelju 09. juna 2024. godine u 20.00 časova prisustvuju istorijskom trenutku gdje će se na stadionu ’’Jezero“ odigrati po prvi put prvenstvena utakmica u noćnom terminu.

Stadion FK ’’Semberija’’ u Popovima sija novim sjajem (foto)

Popovljanima u goste dolazi drugoplasirana ekipa iz Velinog Sela, a ovom utakmicom spuštamo se i zavjesa na ovogodišnje prvenstvene utakmice.

-Projekat izgradnje rasvjete terena realizovao je narodni poslanik Ujedinjene Srpske iz Popova Milan Trninić.

Mještani Semberskog sela Popovi ističu da ovaj infrastrukturni zahvat nije bio ni malo lak, niti jednostavan, da su se reflektori, odnsosno rasvjeta na stadionu ’’Jezero’’ godinama očekivala te da su zahvaljujući pomoći svog mještanina Milana Trninića i dočekali da stadion ’’Jezero’’ zablista novim sjajem.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име