BIJELJINA: Steco centar i Dogma nekretnine na 13. Konvenciji za nekretnine u Pragu (foto,video)

Datum:

Share post:

Kompanija ’’Steco centar’’ iz Bijeljine sa svojim poslovnim partnerom DOGMA nekretnine d.o.o učestvovala je prošle sedmice na 13. Konvenciji za nekretnine u Pragu (Češka).

Za obje kompanije to je bila izvanredna prilika za širenje poslovnih kontakata, uspostavljanju novih poslovnih dogovora i ugovaranju novih poslova.

Tom prilikom direktor, DOGMA nekretnina Branko Papeš, održao je prezentaciju Dogme, tržišta nekretnina u RH kao i predavanje na temu „Motivacija agenata u prometu nekretninama’’, te istakao da je ponosan kako klijenti iz Češke i Slovačke percipiraju njegovu zemlju kao atraktivnu i best buy destinaciju!

DOGMA nekretnine postala je partner sa najvećim proizvođačem niskoenergetskih objekata na području ex YU područja, kompanijom STECO centar iz Bijeljine te u svojoj ponudi nudi veliki izbor niskoenergetskih objekata navedenog proizvođača.

default

DOGMA nekretnine  iskusna je i licencirana agencija specijalizovana u prometu nekretnina.

U ovome poslu su prisutni više od 20 godina – od male agencije s tek dvoje zaposlenih dugogodišnjim radom i trudom izrasli su u trgovačko društvo s preko 80 zaposlenih. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji te vodeća u Hrvatskoj.

Agencija trenutno posluje na sledećim lokacijama: sjedište u Rijeci, F. la Guardia.6, poslovnica u sklopu Tower centra Rijeka, J.P.Kamova 81a (4.kat), poslovnica u Opatiji, Maršala Tita 97,  poslovnica u Labinu, Ulica Slobode 3; poslovnica u Umagu, Tribje 10, poslovnica u Puli, Anticova 5 te u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 284 (Almeria  zgrada D).

Kompanija „STECO CENTAR“ nastupa na svjetskom i domaćem tržištu montažnih i drvenih objekata u potpuno novom svjetlu savremene gradnje.

Više od 20 godina iskustva u gradnji kao i više hiljada izgradjenih objekata širom sveta su iza kompanije Steco centar iz Bijeljine.

Gradili su i grade objekte svih površina, od 10 do 5.000 m2, zapošljava više stotina edukovanih i vrhunsko osposobljenih stručnjaka iz svih sfera montažne i brze gradnje.

Steco centar posjeduje najsavremeniji proizvodni pogon sa opremom za pripremu i izradu svih elemenata montažne gradnje u pogonu od preko 12.00 0m2 te radi na proširenju istog.

Sadašnji kapacitet projektovanja, proizvodnje i montaže je cca 200 m2 objekata dnevno sto je jedan od najvećih kapaciteta u okruženju.

Izbor materijala koje koristi kompanija Steco centar u pripremi i gradnji objekata su isključivo najkvalitetniji materijali sa svim certifikatima.

Proizvodnja kuća se vrši u proizvodnom pogonu u Bijeljini ( BiH ), a plasiraju se iz više regionalnih centara: Austrija, Švajcarska, Slovenija, Švedska, Francuska kao i u Africi ( Angola i Nigerija ).

U Steco centru kažu: ’’Naš uspeh su hiljade zadovoljnih kupaca“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...