BIJELJINA: Steco centar i Dogma nekretnine na 13. Konvenciji za nekretnine u Pragu (foto,video)

Datum:

Share post:

Kompanija ’’Steco centar’’ iz Bijeljine sa svojim poslovnim partnerom DOGMA nekretnine d.o.o učestvovala je prošle sedmice na 13. Konvenciji za nekretnine u Pragu (Češka).

Za obje kompanije to je bila izvanredna prilika za širenje poslovnih kontakata, uspostavljanju novih poslovnih dogovora i ugovaranju novih poslova.

Tom prilikom direktor, DOGMA nekretnina Branko Papeš, održao je prezentaciju Dogme, tržišta nekretnina u RH kao i predavanje na temu „Motivacija agenata u prometu nekretninama’’, te istakao da je ponosan kako klijenti iz Češke i Slovačke percipiraju njegovu zemlju kao atraktivnu i best buy destinaciju!

DOGMA nekretnine postala je partner sa najvećim proizvođačem niskoenergetskih objekata na području ex YU područja, kompanijom STECO centar iz Bijeljine te u svojoj ponudi nudi veliki izbor niskoenergetskih objekata navedenog proizvođača.

default

DOGMA nekretnine  iskusna je i licencirana agencija specijalizovana u prometu nekretnina.

U ovome poslu su prisutni više od 20 godina – od male agencije s tek dvoje zaposlenih dugogodišnjim radom i trudom izrasli su u trgovačko društvo s preko 80 zaposlenih. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji te vodeća u Hrvatskoj.

Agencija trenutno posluje na sledećim lokacijama: sjedište u Rijeci, F. la Guardia.6, poslovnica u sklopu Tower centra Rijeka, J.P.Kamova 81a (4.kat), poslovnica u Opatiji, Maršala Tita 97,  poslovnica u Labinu, Ulica Slobode 3; poslovnica u Umagu, Tribje 10, poslovnica u Puli, Anticova 5 te u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 284 (Almeria  zgrada D).

Kompanija „STECO CENTAR“ nastupa na svjetskom i domaćem tržištu montažnih i drvenih objekata u potpuno novom svjetlu savremene gradnje.

Više od 20 godina iskustva u gradnji kao i više hiljada izgradjenih objekata širom sveta su iza kompanije Steco centar iz Bijeljine.

Gradili su i grade objekte svih površina, od 10 do 5.000 m2, zapošljava više stotina edukovanih i vrhunsko osposobljenih stručnjaka iz svih sfera montažne i brze gradnje.

Steco centar posjeduje najsavremeniji proizvodni pogon sa opremom za pripremu i izradu svih elemenata montažne gradnje u pogonu od preko 12.00 0m2 te radi na proširenju istog.

Sadašnji kapacitet projektovanja, proizvodnje i montaže je cca 200 m2 objekata dnevno sto je jedan od najvećih kapaciteta u okruženju.

Izbor materijala koje koristi kompanija Steco centar u pripremi i gradnji objekata su isključivo najkvalitetniji materijali sa svim certifikatima.

Proizvodnja kuća se vrši u proizvodnom pogonu u Bijeljini ( BiH ), a plasiraju se iz više regionalnih centara: Austrija, Švajcarska, Slovenija, Švedska, Francuska kao i u Africi ( Angola i Nigerija ).

U Steco centru kažu: ’’Naš uspeh su hiljade zadovoljnih kupaca“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Šta je sve Đoković zaradio od plasmana u polufinale Rolan Garosa

Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa pošto je sa 3:1 pobijedio Rusa Karena Kačanova, a od...

DODIK: Ponosan sam na orden iz Rusije (foto)

Milorad Dodik, predsjednik RS, naveo je da je ponosan što ga je Vladimir Putin, ruski predsjednik, odlikovao Ordenom...

GRADONAČELNIK BIJELJINE ODGOVORIO MINISTARSTVU FINANSIJA: Da li da se smijem ili da plačem? (foto)

Nakon saopštenja za javnost Ministarstva finansija da je Vlada Republike Srpske putem elektronske aplikacije za izradu nacrta programa...

DA VAM SE ZAVRTI: Lista političara (multi)milionera u Srpskoj sve duža, za neke od njih čućete prvi put

Prva asocijacija za najpoznatije političare u BiH jeste njihovo lično bogatstvo. Ali, mnogo je više onih iz drugog...