BIJELJINA: SRĐAN ŠUŠIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA ZVIJEZDE 09

Datum:

Share post:

SRĐAN ŠUŠIĆ NOVI UO FK Zvijezda 09 nakon sporazumnog raskida sa trenerom Dženanom Hošićem  umenovao je Srđana Šušića za novog šefa stručnog štaba.
„Šušić je od početka sa ekipom. Bio je sportski direktor, učestvovao u selektiranju igrača, ispratio kompletne pripreme kao i utakmice tako da je to najbolje rješenje za klub i ekipu“ – navodi se u saopštenju UO Zvijezde 09.
Nakon imenovanja Srđana Šušića za novog šefa stručnog štaba Šušić je rekao:
„Mogu da kažem da je urađena samo jedna rotacija. Bio sam sportski direktor, poznajem ekipu, većina stručnog štaba je ostala tako da će mi olakšati rad u narednom periodu.
Kao što znate, danas nam očekuje Kup utakmica sa ekipom „Semberija“ Popovi. Mogu da kažem da će biti izmjena u sastavu. Igrači koji su imali manju minutažu u prethodnim utakmicama danas će dobiti šansu da pokažu svoje znanje. Svakako, ozbiljno shvatamo današnju utakmicu.
Respektujemo protivnika, a svakako idemo na pobjedu i plasman u narednu fazu Kupa Republike Srpske.
Ne krijemo naše ambicije u Kupu Republike Srpske kao i Kupu BiH, a cilj nam je da osvojimo jedan od dva kupa“ – zaključio je Šušić.
Kup utakmica „Semberija“ Popovi i Zvijezda 09 igra se danas u Popovima sa početkom u 16.00 sati.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...