BIJELJINA: “Šampion“ šampionski na prvenstvu Republike Srpske

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za karatiste bijeljinskog kluba „Šampion“ koji su na nedavno održanom prvenstvu Republike Srpske osvojili četiri zlatne medalje – dvije ekipne i dvije pojedinačne.
 
Tom prilikom, Mićić je čestitao mladim sportistima i zahvalio im što svoj grad predstavljaju u najboljem svjetlu, potvrđujući epitet Bijeljine kao grada sporta.

 

– „Šampioni“ su jedan od pet bijeljinskih karate klubova što govori o popularnosti ovog sporta u Semberiji. Sve klubove Gradska uprava finansijski podržava, a naša osnovna ideja je da što više djece bude uključeno u njihov rad, odnosno da se što veći broj mladih bavi sportom – istakao je Mićić.

 
Milorad Marković, predsjednik karate kluba „Šampioni“, zahvalio je Gradonačelniku na materijalnoj podršci koju klub godinama dobija od Gradske uprave.
 
– Naša saradnja je godinama odlična, a sa dobrim rezultatima „Šampiona“ opravdavamo povjerenje koje nam je ukazano. Bijeljina je uvijek bila jedan od vodećih centara karatea i nadam se da će, zahvaljujući predanom radu i stalnim treninzima karatista, tako i ostati. Ova generacija ima sve neophodne kvalitete da osvoji najznačajnija priznanja i od svakog pojedinačno možemo očekivati blistava odličja – zaključio je Marković.
 
Prijemu je prisustvovao i Lazar Marković, koji je na prvenstvu RS osvojio najviše zlatnih medalja – čak četiri, u preko 12 mečeva.
 
– Tokom pandemije nije bilo lako održati kondiciju i pripremati se za predstojeća takmičenja. Bili smo prinuđeni na individualne treninge, što nije bilo lako, ali ipak smo uspjeli održati formu potrebnu za uspjeh – pojasnio je Marković.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...