BIJELJINA: RADNIK ZAKAZAO FINALE SA BORCEM

Datum:

Share post:

Futsaleri Radnika drugi su finalista Kupa Republike Srpske za sezonu 2022/23.

Bijeljinci su u drugom polufinalu na završnici u Derventi opravdali ulogu favorita i preko domaćina Dervente pobjedom 6:2 otišli u finale gdje ih čeka banjalučki Borac koji je ranije završio posao protiv Čelinca 10:3.

Derventa je bila dostojan rival Sembercima, naročito u prvom poluvremenu, gdje nisu dozvolili aktuelnom lideru Premijer lige da se razmaše.

Radnik dolazi do vodstva u sedmoj minuti pogotkom Sefana Rakića, ali odmah uzvraća Milan Brković. Radnik u 14. minuti opet dolazi do vodstva golom Cvijetina Pavića, ali se opet Derventa vraća, strijelac kapiten Vitomir Pivaš. 

Ipak, da na odmor Radnik ode sa prednošću pobrinuo se Mirko Marinković pogotkom u 18. minuti utakmice.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Radnik ide na 4:2 golom Dejana Pavlovića, a nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine brzo nakon toga postiže još jedan gol za 5:2 i već tada je bilo jasno da je Radnik jako blizu finala, a sumnje je otklonio Stefan Rakić drugim golom u 32. minuti za ispostaviće se konačnih 6:2.

Finalni meč je na rasporedu danas od 20 sati u Gradskoj dvorani u Derventi, a kao predigra seniorskom kupu igraće se U19 Kup Republike Srpske u čije finale su stigli premijerligaš Doboj i paljanska Jahorina. Taj meč se igra od 18 sati. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...