BIJELJINA: Protokol o saradnji Pokreta Uspješna Srpska i Prve SDS (foto)

Datum:

Share post:

Danas su Bijeljini predsjednici Gradskih odbora Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović  i Prve SDS Slobodan Maksimović potpisali protokol o zajedničkom političkom djelovanju na području Bijeljine.

Ove dvije političke partije su potpisivanjem protokola ozvaničile međustranačku saradnju i zajednički nastup na političkoj sceni kao i na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani iduće godine.

Potpisani protokol Gradskih odbora Pokreta Uspješna Srpska i Prve SDS o zajedničkoj saradnji i djelovanju na predstojećim izborima prvenstveno u Gradu Bijeljina podrazumijeva takođe i formiranje zajedničke izborne liste na lokalnim izborima 2020. godine, a svakako u narednom periodu ćemo potpisati protokol i za mnoga druga mjesta u Republici Srpskoj, rekao je predsjednik Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović.

Zlatko Maksimović je takođe izjavio da potpisani protokol podrazumijema zajednički izlazak, odnosno jednu listu na predstojećim izborima u Bijeljini sledeće godine, a takođe podrazumijeva podršku jednom kandidatu za Gradonačelnika Bijeljine.

TESTNA REKLAMA

U narednom periodu očekujemo konkretne rezultate po osnovu ovog protokola, a naš glavni cilj je promjena postojeće lokalne vlasti, dakle treba nam nova energija za novo vrijeme, rekao je predsjednik Prve SDS u Bijeljini Slobodan Maksimović.

Ovo treba shvatiti kao početak stvaranja novog političkog projekta koji će se u narednom vremenskom periodu širiti i jačati pridruživanjem novih političkih subjekata i organizacija a taj proces će teći od lokalnih ka opštim izborima rekao je Slobodan Stanić iz Prve SDS.

Ove dvije političke partije izražavaju nadu da će im se u narednom periodu priključiti i druge stranke koje do sada nisu činile okosnicu vlasti , posebno na području Bijeljine.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...