BIJELJINA: Propao i DESETI POKUŠAJ prodaje šećerane

Datum:

Share post:

Zbog nezainteresovanosti potencijalnih kupaca da imovinu Fabrike šećera u Bijeljini plate 10 miliona KM, danas je propao i deseti pokušaj prodaje imovine „Šećerane“ koja je u stečaju.
 

Stečajni upravnik „Šećerane" Nebojša Matić potvrdio je da na današnoj licitaciji, održanoj u Bijeljini, nije bilo zainteresovanih kupaca.

Predsjednik Odbora povjerilaca bijeljinske „Šećerane" Vojislav Nikolić kazao je da je ovo već deseta neuspješna licitacija jer se niko nije javio na raspisan oglas za prodaju.„Niko u zakonskom roku nije uplatio depozit.

Početkom septembra Odbor povjerilaca će razmotriti novonastalu situaciju i donijeti određene odluke, a vjerovatno će biti održana i Skupština povjerilaca. Tada ćemo vidjeti kako i šta dalje da radimo sa imovinom `Šećerane`", rekao je Nikolić.Dodao je da će se vjerovatno ići u smjeru pripreme uslova za naplatu potraživanja preuzimanjem imovine „Šećerane" od strane povjerilaca, ali da će tome odlučiti Skupština povjerilaca.

TESTNA REKLAMA

U međuvremenu je Vlada RS preuzela nekretnine „Šećerane" u Bijeloj kod Herceg Novog. Riječ je o 24 uknjižena i dva neuknjižena apartmana.

Posljednji pokušaj prodaje imovine bijeljinske "Šećerane" u stečaju bio je 2. jula i propao je jer ni tada niko nije dostavio ponudu na raspisani oglas.

Dešavanja u BIjeljini
Izvor: capital.ba

 

 


 

Novi komentar

Komentara

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: 11. “Dani povrća“ u Gornjem Crnjelovu (foto)

Danas su u Gornjem Crnjelovu organizovani 11. po redu Dani povrća. Ove godine na manifestaciji je svoje povrće,...

Borbelj i Olivera Jevtić pobjednici Atletske trke “Ugljevik 2022“

Pobjednici Sedme atletske trke "Ugljevik 2022" koja je održana sinoć su Đuro Borbelj i Olivera Jevtić iz Srbije. Trka...

Danas počinje Velikogospojinski post – SPC se priprema za praznik Uspenija Presvete Bogorodice

Za pravoslavne vjernike danas je počeo Velikogospojinski post kojim se pripremaju za praznik Uspenija Presvete Bogorodice - Velike...

Google ima sjajne vijesti za gejmere

Tokom ove nedjelje Google je počeo sa isporukom funkcije, koja će gejmerima omogućiti da igre iz clouda pokrenu...