Bijeljina: Promocija knjiga Milorada Krstića na Novosadskom sajmu

Datum:

Share post:

Na ovom prestižnom medjunarodnom sajmu prisutno je preko 150 izlagača I ovo je sajamska manifestacija koja zauzima  vidno mjesto u kalendaru svjetskih sajmova knjige.

Milorad Krstić se širokoj čitalačkoj publici predstavio knjigama “Prodana demokratija – uvod u pakao” I “Čovječanstvo u preobražaju”.  U štampi je I njegova treća knjiga “Duhovno ropstvo” koja je štampana na njemačkoj I pobrala je veliko interesovanje kod tamošnje čitalačke publike.

Pored samog autora o knjizi su govorili Zoran Kolundžija,  u ime izdavača IK Prometej iz Novog Sada I Darko Milošević, direktor NTV Arena. Krstić svojim knjigama čitaocima pored pitanja o budućnosti njegovog bitisanja I egzistencije, odricanju čovjeka od duhovnih vrijednosti I okretanju ka komercijalizaciji ka novcu.

Kao vodvilj svoje knjige Čovječanstvo u preobražaju, Krstić  kroz  osnovni  zakon prirode je Sve se vraća na početak, Krstić, koji je po prirodi optimista, nudi rjšenja harmonizacije I tolerancije u eri sveopšteg materijalističkog ludila.

TESTNA REKLAMA

Krstić iako veoma uspješan privrednik,  iskazao  je veliki trud  u pripremi ove knjige, zahvaljujući velikom životnom iskustvu  I u maniru iskusnog, zrelog pisca svoja razmišljanja od religijskih, preko ekonomskih do socioloških tema   prezentovao potencijalnom čitaocu na ocjenu.

Milorad Krstić je prešao ogromnu transformaciju od pomoćnog radnika u Njemačkoj 1986 do vlasnika nekoliko respektabilnih firmi u Njemačkoj I Republici Srpskoj, sa ogromnim ugledom u Njemačkoj ali ni jednog trenutka se ne dvoumi u pravljenju granice izmedju prolaznog I neprolaznog a glavni oslonac vidi u svojoj porodici .

Nakon Bijeljine I Novog Sada, Krstić upravo dovršava I svoju treću knjigu “Duhovno ropstvo” čija promocija će biti na Beogradskom sajmu knjiga na jesen.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BUDI RADNIK: Sutra u Centru za kulturu predstavljanje novih igrača FK ’’Radnik’’ i najava prodaje sezonskih ulaznica

Sutra, (ponedeljak, 15.avgust 2022.)  će se u Galeeriji  Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 17..00 časova održati pres...

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...