BIJELJINA: Prijem za učenicu Generacije JU OŠ "Meša Selimović" Janja

Datum:

Share post:

Predsjednik Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice Janja Camić Husejn i Glavni imam hfz Camić Omer-ef., četvrtog dana Kurban bajrama priredili su prijem za učenicu generacije u JU OŠ “Meša Selimović” Janja, Baćevac Lamiju.

Za učenika generacije u školskoj 2021/2022 godini proglašena je učenica IX 3 razreda Lamija Baćevac, kćerka Samira i Alme.

Lamija je tokom školovanja imala zaključene sve petice kao i primjerno vladanje od prvog do devetog razreda na kraju školske godine. Isticala se u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Iz godine u godinu tokom školovanja nizala je samo uspjehe i školu predstavljala u najljepšem svjetlu.

Napominjemo da je u devetom razredu učestvovala i na republičkom takmičenju iz matematike. Osim toga Lamiju krasi epitet dobrog prijatelja. Prema pravilniku za izbor učenika generacije gdje se boduje osim odličnog uspjeha i primjernog vladanja i učešće na takmičenjima Lamija je osvojila 242.1 bod te je tako zauzela prvo mjesto i proglašena učenikom generacije.

Baćevac Lamija je pored odličnih rezultata u školi ostvarivala zapažene rezultate na mektebskim takmičenjima, a svojim glasom je uljepšavala mevlude i druge manifestacije.

Tokom susreta hafiz Omer-ef. i Predsjednik Husejn su uputili iskrene čestitke Lamiji i njenim roditeljima, te istakli važnost njenog obrazovanja te budućeg društvenog angažmana. Posebno nas raduje činjenica da je Baćevac Lamija upisala Behram-begovu medresu u Tuzli, te se radujemo njenim budućim uspjesima tokom školovanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...