BIJELJINA: Pozorištance ''Maslačak'' – Izuzetno bogat novembar za djecu (foto)

Datum:

Share post:

Mališani u Bijeljini moći će da uživaju u izuzetnom bogatom novembru, kada je riječ o predstavama, zahvaljujući Pozorištancu „Maslačak“.
 
Naši najmlađi sugrađani imaće priliku da se zabave i uživaju već u subotu, 2. novembra, kada se u Centra za kulturu „Semberija“ igra predstava „Uspavana ljepotica“, bajka o dobru i lošem, i o tome kako ljubav pobjeđuje sve. U predstavi igraju Ivan Petrović, Violeta Galović, Vanja Krtolina, Emrah Mujkanović, Marko Toljević i Mirna Jovanović.


 
„Uspavana ljepotica“ je u 18.00 časova, a ulaz je 3 konvertibilne marke.
 
Drugog dana vikenda koji je pred nama, 3. oktobra, u 12.00 časova, takođe u Centru za kulturu „Semberija“, igra se predstava „Sunđer Bob“, epizoda „Doktor“. U još jednoj duhovitoj priči o drugarima sa mora igraju Ivan Petrović, Marko Toljević, Vanja Krtolina i Marija Ćosić.  Ulaz je 5 konvertibilnih maraka.


 
Bogat program, planiran za mjesec koji je pred nama, nastavlja se 9. novembra, u subotu, u 18.00 časova, kada se igra predstava „Ivica i Marica“. Ulaz za ovu predstavu je 3 KM.
 
Već sutradan, u nedjelju, 10. novembra,  u Centru za kulturu „Semberija“, mališani će moći da uživaju u predstavi „Štrumpfovi“ – epizoda „Zimnica“. Predstava počinje u 12.00 časova, a ulaz je 3 KM.
 
Za sredinu novembra planirano je izvođenje dvije nove predstave. U subotu, 16. novembra, u 18.00 časova, takođe u Centru za kulturu „Semberija“, biće odigrana predstava „Mačak u čizmama“. Ulaz za ovu predstavu je 3 KM.
 
Sutradan, u nedjelju, 17. novembra, biće odigrana predstava „Miki i Mini“. Ulaz je 3 KM, a početak predstave je u 12.00 časova.


 
U bogatom programu, mališani će moći da uživaju i 23. i 24. novembra, za kada je planirano izvođenje dvije predstave – „Kapetan Džon Piplfoks“ i „Ljepotica i zvijer“.
 
„Kapetan Džon Piplfoks“ je na programu u subotu, 23. novembra, sa početkom u 18.00 časova. Ulaz je 3 KM. 
 
Premijera „Ljepotica i zvijer“ je u nedjelju, 24. novembra, u 12.00 časova. Ulaz za ovu predstavu je 5 KM.
 
Sadržajno ispunjen novembar, koji organizuje pozorištance „Maslačak“, biće završen u subotu, 30. novembra, predstavom „Džo banana“. Početak predstave je u 18.00 časova, a cijena ulaznice je 3 KM.

TESTNA REKLAMA


 
Iz pozorištanca „Maslačak“ napominju i da je moguće nabaviti komplet ulaznica, po cijeni od 20 KM.
 
Prijatelj predstave je Kuća zdravlja Bijeljina.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

EVIDENCIJA PREKIDA ISPORUKE ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA DAN 21. i 22. 08.2022. god.

Datum RJ/Poslovnica Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Razlog prekida isporuke Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak 21.08.2022. Vlasenica Han Pijesak DV 35 kV MHE Gornji Zalukovik – Han Pijesak Kompletan...

U Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske održan je sastanak radne grupe za koordinaciju aktivnosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja

U Agenciji održan sastanak radne grupe za koordinaciju aktivnosti U Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske održan je sastanak...

Zakon o zaštiti ćirilice i srpskog jezika stupa na snagu do kraja mjeseca

Ministar prosvjete i kulture Republike srpske Natalija Trivić očekuje da do kraja mjeseca na snagu stupe Zakon o...

Obilježeno 32 godine od osnivanja SDS u Kozarskoj Dubici

Na velikom narodnom zboru kod manastira Moštanice povodom pravoslavnog praznika Preobraženja Gospodnjeg, juče je proslavljeno 32. godine od...