BIJELJINA: Poslanici i odbornici UZ MIĆIĆA I ŠAROVIĆA

Datum:

Share post:

Nakon sastanka proširenog Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS Bijeljina sa odbornicima u Skupštini Grada Bijeljina i poslanicima iz Bijeljine u NSRS, poslanici i odbornici SDS Bijeljina su podsjetili na jedinstvo SDS svih 30 godina postojanja.

„Želimo da razuvjerimo sve one koji eventualno sumnjaju u politiku SDS – u jednu iskrenu politiku, u jednu nacionalnu politiku, državotvornu politiku. SDS je stvorila RS i ona će sigurno jednom nacionalnom i razvojnom politikom i dalje nastaviti svoje aktivnosti“, rekao je poslanik SDS u NSRS Tomica Stojanović.

STOJANOVIĆ: Nastavićemo da sprovodimo politiku SDS
Kako je najavio, narodni poslanici kluba SDS u NSRS će nastaviti sprovoditi politiku SDS kao i do sada i nastaviti nastupati opoziciono.

„Kolega Darko (Mitrić) i ja kao poslanici SDS u NSRS ćemo sigurno i dalje nastaviti sprovoditi politiku SDS i na dalje ćemo ostati poslanici SDS. Ne želim nikoga da vrijeđam, ali mi nećemo biti kao „Obrenova grupa“. Siguran sam da ćemo svoje aktivnosti uskladiti, kao i do sada, sa svim planovima i aktivnostima koje vodi klub poslanika SDS. Mi smo u NSRS dosad nastupali opoziciono, tako ćemo i dalje raditi, odnosno radićemo onako kako kažu klub poslanika SDS, Predsjednik stranke, Predsjedništvo stranke, Glavni odbor i Skupština SDS kao najveći organ. U svakom slučaju, želim da otklonim nedoumice – mi smo SDS i ostaćemo SDS kao najjača partija, kao partija koja voli svoj narod“, istakao je Stojanović.

TESTNA REKLAMA

Stojanović navodi da će svojim aktivnostima težiti da poboljšaju kvalitet života na ovim prostorima, infrastrukturu i sve planove koje imamo da realizuju u potpunosti, kako kaže cilj im je da naprave iskrene i kvalitetne projekte koje ovaj Grad i Bijeljinci zaslužuju.

GAJIĆ: SDS će nastaviti razvojne projekte u Bijeljini
Predsjednik kluba odbornika SDS u Skupštini Grada Bijeljina Jovan Gajić izrazio je želju SDS da nastavi razvojne projekte koje su provodili u prethodnom periodu i sigurni su da će dobiti podršku građana da bi u narednom periodu završili sve što su započeli u Bijeljini.

„Zaista ima puno spekulacija u posljednje vrijeme. Meni je posebna čast što je Klub odbornika SDS bio svih proteklih godina jedinstven i da se dosad nije desilo i neće se desiti da je neko iz kluba odbornika SDS prešao u neku drugu stranku. Svjedoci smo toga da je postojalo jedinstvo, da nismo imali takvih situacija, svjedoci smo i toga da se skupštinska većina formirala na neki drugi način pred kraj prošlog mandata, i da to nisu bili odbornici SDS“, rekao je Gajić.

Kako kaže, GO SDS Bijeljina je 26. decembra imao sjednicu Gradskog odbora sa svim predsjednicima Mjesnih odbora.
„Na toj sjednici bio je prisutan predsjednik Šarović i zamjenik predsjednika Rado Savić i donesena je odluka da SDS ima jedinstvenu listu, svog kandidata za Gradonačelnika i da na izbore ide sa svojom samostalnom listom i svojim kandidatom. Svi su u prethodnom periodu imali pravo da se izjasne da žele podržati našeg kandidata. Neki su se već možda i izjasnili, neki su čekali, špekulisali ili nisu htjeli da podrže tog kandidata“, istakao je Gajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Premijer Srpske pozitivan na korona virus

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na virus korona (SARS-CoV-2). Premijer Višković ima blage simptome virusa i...

Donijeta odluka o usvajanju i provođenju Plana integriteta u Osnovnom sudu u Bijeljini

Na osnovu Smjernica za izradu i provođenje plana integriteta u pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine, koje je usvojio...

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...

FOND PIO: Danas počinje isplata penzija za jul

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava da...