Saopštenje za javnost FK ’’jedinstvo’’ Brodac prenosimo u cjelosti:

Nakon obećanja datog na radnom sastanku nove uprave, popravka tribina na stadionu F.K. Jedinstva Brodac je završena. Timski rad jednih običnih entuzijasta koji imaju iskrenu želju da u našem selu nešto postoji i funkcioniše za dobrobit svih mještana, oživio je duh jedinstva. Zbog nedostatka finansija u klubu, popravka tribina koje je oštetila oluja, čekala je skoro dvije godine. Uz minimum novčanih ulaganja a veliko zalaganje ljudi koji su se okupili oko ove priče, riješili smo problem, i tako ćemo zajedno i u budućnosti, jedan po jedan!

Ekipa koja je radila, imala je jasna zaduženja:

Dražen je bio zadužen za popravku bindera u svojoj radionici, kao i za montažu i varenje istih uz asistenciju iskusnog Ćuće i Lujzija. Za podizanje tereta na visinu, glavnu ulogu je odigrala mirna ruka Radeta Tojića bez čije mašine ništa ne bi uspjeli. Sale Djurdjevic, poznat kao lak i brz momak, bez velike muke je montirao limove. Za dobro druženje i smijeh, pomogli su nam Ljubo Tojić, Pigo, Duvanko, Luka, Stevo Krstić, a za medijsko izvještavanje Milan Spasojević. Radovi su izvodjeni po surovom vremenu na preko 40 stepeni.

Nakon završenih tribina, Dražen i Brdjo do kasno u noć bilježili su teren, jer danas na naš stadion dolaze naši veliki prijatelji iz F.K. Radnik, gdje će odigrati utakmicu. Perfektno stanje terena dugujemo svakodnevnom navodnjavanju, prethodno prihranjenog mineralnim djubrivom, i naravno košenjem na svaki treći dan.

Vrata kluba su otvorena za sve naše Bročane, bez ikakvih podjela, kao što smo i obećali i pokazali našim radom i angažmanom u igračkom sastavu.

Naš klub je sada stabilan, uz pomoć naših prijatelja i mi im to nikada nećemo zaboraviti, zato danas krećemo u prvenstvo, kao ozbiljan drugoligaš! Hvala svima na podršci i svi ste dobrodošli da se priključite klubu u svakom smislu, jer smo mi odlučni da ga održimo i učinimo još boljim i jačim! Naprijed Brodac!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име