Podrinje iz Janje je u 4. kolu Druge lige Republike Srpske grupa „Istok“ savladalo Budućnost u Pilici sa minimalnih 1:0.

Gol odluke je u 48. minuti dao Sreten Milošević, samo dvije minute nakon što je ušao u igru umjesto Danijela Stankića u poluvremenu utakmice. 

Imalo je Podrinje i penal mnogo ranije, već u 11. minuti, ali kapiten Marko Despotović nije uspio da ga realizuje.

Iako to ne čine često, domaći su se oglasili kraćim saopštenjem nakon utakmice izražavajući javno nezadovoljstvo suđenjem Gorana Lakića i njegovih pomoćnika.

– Nakon današnjeg fudbalskog meča naša ekipa nastavlja uzdignute glave što se za delegirani sudijski trojac ne može reći (naravno ako imaju obraza). Ishod današnje utakmice: FK „Budućnost“ 0:1 FK „Podrinje“. Da bi ishod bio ovakav kakav jeste neophodna je bila podrška tri „džokera“ koji su se zaista potrudili kako to samo oni znaju. Fudbalerima iz Janje se zahvaljujemo na korektnoj igri i želimo sreću u nastavku sezone. Međutim, sigurni smo da oni sami osjećaju gorak ukus pobjede. Za glavne aktere današnje utakmice ćemo se posebno pozabaviti u zakonskom roku kako bi se suzbijao loš uticaj na fudbal. Nadamo se i vjerujemo da će FSRS reagovati na adekvatan način, poručili su iz Budućnosti.

BUDUĆNOST – PODRINJE 0:1 (0:0)
Stadion u Pilici
Gledalaca: 80
Sudija. Goran Lakić (Brčko)
Strijelci: 0:1 Milošević 48
Žuti kartoni: Ristić, Marković (predstavnik kluba) (Budućnost), Ceco, Despotović, Milošević, Jezdić, Vuković, Maksimović (Podrinje)

BUDUĆNOST: Jokić, Pantić, Marković, Nikolić (od 33. Radić), Mitrović, Lazarević, Milovanović, Ristić, Ivanović, Đurić, Krezović

Đorđić, Marić, Jovanović, Pavlović (od 46. Vuković), Sušić, Jezdić, Maksimović, Jahić (od 77. Savić), Despotović (od 90. Ćelahmetović), Ceco, Stankić (od 46. Milošević)

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име