PRVI PUT U SRPSKOJ I BIJELJINI: Otvorene prijave za Naučnu konferenciju „Uzbudljivi svijet fizike“

Rok za prijavu je do 12. jula, što vam daje dovoljno vremena da napišete kvalitetnu prijavu

Organizator prve ikada Naučne konferencije u Republici Srpskoj ali i u Bijeljini je Naučno društvo “Vladimir Prelog“, neprofitna, nevladina organizacija osnovana 2023. godine s ciljem razvijanja prirodnih nauka i obrazovanja na prostoru Bosne i Hercegovine.

Naučna konferencija “Uzbudljivi svijet fizike“ će biti organizovana u Bijeljini u periodu od 12 – 18. avgusta 2024. godine u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini, te da svi koji žele pomoći ovaj projekat, ovu Naučnu konferenciju pod nazivom “Uzbudljivi svijet fizike“ sredstva mogu uplatiti na žiro račun Naučnog društva “Vladimir Prelog“  338-750-222-573-37-61.

I napokon nakon mnogo uloženog rada i truda, zvanično su otvarene prijave za Naučnu konferenciju „Uzbudljivi svijet fizike“ koji će se održati ovog avgusta baš u Bijeljini!

Pozivaju se svi zainteresirani učenici koji su završili 9. razred osnovne škole ili bilo koji razred srednje škole da se prijave na nezobravnu Konferenciju koja će biti ispunjena sa puno fizike, zabave i smijeha.
Čekamo vas!
Link za prijavu: https://forms.gle/QRZxbVbFtFXPKDGo9
Link za Booklet sa svim informacijama:
https://drive.google.com/…/1p652pVJC56…/view…

Saopštenje Naučnog društva ’’Vladimir Prelog’’ prenosimo u cjelosti:
Dragi ljubitelji fizike,
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prijave za Naučnu konferenciju „Uzbudljivi svijet fizike“ zvanično otvorene!

Rok za prijavu je do 12. jula, što vam daje dovoljno vremena da napišete kvalitetnu prijavu. Ne zaboravite, sastavni dio prijave su motivaciono pismo, vaši dosadašnji rezultati, kao i prijedlog za Camper Talk, o kojem ste mogli pročitati u našoj posljednjoj objavi. Rezultati sa takmičenja nisu presudan faktor za izbor, stoga se ne plašite da se prijavite.

Ne dopustite da vas motivaciono pismo uplaši. Ne mora biti duže od jedne strane. U njemu nam recite šta vas motiviše da se prijavite za ovu Konferenciju, zašto bismo baš vas izabrali, kada i zašto ste zavoljeli fiziku, te kako će ova Konferencija uticati na vašu blisku budućnost.

PRVI PUT U SRPSKOJ I U BIJELJINI: Naučna konferencija “Uzbudljivi svijet fizike“ (foto)

Takođe, želimo da vas upoznamo kao osobe, pa nam napišite nešto više o sebi, čime se još bavite pored takmičenja i koja oblast fizike vas posebno interesuje i zašto.

Savjetujemo vam da date prijedlog za Camper Talk, jer je to prilika sa kojom se do sada sigurno niste susreli. Ne zaboravite da ćemo dodijeliti određeni broj stipendija, tako da se potrudite. Spremite se za nezaboravnih sedam dana!

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite na mejl: nd.vladimirprelog@gmail.com.

Na idućem linkuse nalazi Booklet u kojem su sve potrebne informacije: https://drive.google.com/…/1p652pVJC56…/view…
U Bookletu možete pročitati spisak predavanja po grupama, pronaći raspored Konferencije, ali i biografije predavača.

Takođe, u Bookletu možete naći i QR kod koji vas vodi ka prijavi čiji link možete direktno i ovdje naći: https://forms.gle/QRZxbVbFtFXPKDGo9
Ne propustite priliku da postanete dio ove uzbudljive naučne avanture! Prijavite se i pripremite se za nezaboravno iskustvo.
P.S. Zašto je fizika sjajna? Zato što nas sve privlači, baš kao gravitacija!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име