Bijeljina ostaje bez klizališta?

Datum:

Share post:

Bijeljinsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine traga za novim partnerima koji bi u gradu mogli organizovati prazničnu manifestaciju koja uključuje i postavljanje klizališta, jer je lice sa kojim su vođeni pregovori oko ovog partnerstva odustalo, rečeno je za InfoBijeljina u ovom odjeljenju.

Na pitanje InfoBijeljina da li će klizalište u gradu biti postavljeno do Nikoljdana, kako je to ranije najavljeno, u resornom odjeljenju kažu da trenutno ne mogu dati nikakvu preciznu informaciju o tome.

„Lice sa kojim su vođeni pregovori oko postavljanja „zimskog sela“ odustalo je od pregovora, a mi smo u pokušaju da nađemo novog partnera koji će moći postaviti klizalište ili organizovati manifestaciju u vidu „zimskog sela“, navedeno je u odgovoru za InfoBijeljina.

Image result for klizaliste bijeljina

TESTNA REKLAMA

Ono što će tradicionalno biti dio novogodišnjeg i božićnog dekora u centru grada jesu ulične tezge za koje će se odobrenja izdavati na osnovu odluke gradonačelnika od 10. decembra ove godine.

„Odobrenja će se izdavati u periodu od 15. decembra ove do 15. januara iduće godine, a visina komunalne takse za korišćenje javne površine za postavljanje tezge u ovom periodu je 300 KM“, navode u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove. 

Šta je „zimsko selo“ osim klizališta trebalo još da uključi kao ponudu za sada ostaje nepoznato, kao i razlog zbog koga je potencijalni partner odustao od ovog posla.

POVEZANA VIJEST:

Bijeljinci poslednji put na gradskom trgu dočekali 2012. godinu

 

Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...