BIJELJINA: Opremljena pomoćna zgrada na groblju u Batkoviću

Datum:

Share post:

Na mjesnom groblju u Batkoviću opremljena je unutrašnjost pomoćnog objekta, za šta je Gradska uprava Grada Bijeljina, pored pomoći lokalnog stanovništva, izdvojila oko 10.000 konvertibilnih maraka.
 
Prostorija na groblju osveštana je na veliki hrišćanski praznik – Krstovdan, a gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je tom prilikom da je izgradnja pomoćnog objekta rezultat saradnje građana i lokalne samouprave.
 
– Zadovoljstvo je što je Gradska uprava pomogla da objekat bude funkcionalan i da ljudi mogu dostojanstveno da odaju počast pokojnicima. U narednom periodu realizovaćemo još nekoliko infrastrukturnih projekata koji su važni za stanovnike Batkovića – najavio je Mićić.
 
Žarko Radić iz ovog sela istakao je da u Batkoviću živi između četiri i pet hiljada stanovnika i da je veliki broj njih učestvovao u doniranju novca za izgradnju objekta.
 
– Uvedeni su struja i voda, a uslijediće neki spoljni radovi, kao što je uređenje dvorišta, postavljanje klupa i drugo.Zahvalni smo gradonačelniku i Odsjeku za poslove mjesnih zajednica na podršci – naveo je Radić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...