Bijeljina: Oko 90.000 stanovnika priključeno na vodovodnu mrežu (video)

Datum:

Share post:

Bijeljinsko preduzeće Vodovod i kanalizacija u prošloj godini  uredno je snabdijevalo svoje korisnike bez prekida i bez većih kvarova, što je dokaz da ovo preduzeće nesmetano obavlja plan rada tokom cijele godine, a jedan od priroiteta je svakako i modernizacija samih postrojenja, na čemu se radi svakodnevno.

Kako ističu u ovom preduzeću, u saradnji sa Gradskom upravom Grada Bijeljina mnogo projekata je realizovano u proteklom periodu, a sve sa ciljem da krajnji korisnici dobiju kvalitet po modernim standardima.

Tokom  prošle godine urađen je novi program sanitarne zaštite, koji je prema riječima Ivane Stanišić, izvršnog direktora u AD Vodovod i kanalazacija,  prepoznat  kao projekat od velikog  značaja za očuvanje i zaštitu izvorišta.

Cilj  AD Vodovoda i Kanalizacije jeste veći broj korisnika, naročito u seoskim područjima. Često spominjan u javnosti – sjeverni dio Semberije, prepoznat  je kao teren na kome se može širiti  gradska vodovodna mreža i priključivanje novih potrošača.

TESTNA REKLAMA

Kada je riječ o finansiranju novih vodovodnih i kanalizacionih priključaka, sam priključak finansiraju krajnji korisnici, međutim, Vodovod, u tom slučaju,   izlazi u susret svim zainteresovanima sa svojim pogodnostima.

AD Vodovod I kanalizacija  uspjelo je  da od vodovodnog sistema koji je do 1992. godine snabdijevao oko 30 000 stanovnika sagradi sistem koji snabdijeva oko tri puta veći broj stanovnika koristeći se isključivo sopstvenim kadrovima i raspoloživim sredstvima.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...