JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske, organizuje Program za djecu godini ored polazak u školu u periodu od 1. marta do 31. maja 2024. godine, svakog radnog dana, u trajanju od 3 sata u objektima vrtića u Bijeljini i Dvorovima. Program je namijenjen djeci koja nisu obuhvaćena nijednim vidom organizovanog predškolskog vaspitanja i obrazovanja i koja su prema Zakonu o osnovnom obrazovanju obavezna da u osnovnu školu krenu od septembra 2022. godine. U skladu sa Zakonom Ministarstvo obezbjeđuje sredstva za vaspitno-obrazovni rad za realizaciju navedenog Programa.

„U cilju promocije predškolstva na području Grada Bijeljina, ali i u želji da roditeljima prikažemo dio onoga što su djeca usvojila tokom boravka u vrtiću, 22. maja u velikoj sali Centra za kulturu, održana je priredba za roditelje, gdje su budući prvačići kroz recitaciju, pjesmu, igru i glumu ponosno pokazali djelić onoga što su učili i naučili uz nesebičnu pomoć svojih vaspitača u prethodnom periodu, a na opšte zadovoljstvo i oduševljenje prisutne publike, roditelja, baka i djedova. Zahvalni smo roditeljima što su s povjerenjem ukazali čast, zadovoljstvo i obavezu da se u protekla tri mjeseca družimo sa njihovom djecom. U tom periodu pripremali smo djecu za školu, dali svoj maksimum, pripremali smo ih za nove odgovornosti, za nove školske brige i naša zadaća ovdje prestaje. Od srca hvala vaspitačicama koje su vrijedno radile sa djecom u želji da na
njih prenesu znanje, ljubav, a sve u želji da ovi predškolci na jesen potpuno spremni krenu u đačke pohode. Drago djeco želim zabavno i veselo ljeto i puno uspjeha na daljem životnom putu i svu sreću i zdravlje u životu – JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina.“, rekao je direktor vrtića Slaviša Vujanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име