BIJELJINA: Od ponedjeljka u Banji Dvorovi škola plivanja za djecu u riziku (foto)

Datum:

Share post:

Banja Dvorovi, kao jedna od tri društveno-odgovorne ustanove, odnosno preduzeća, već tradicionalno organizuje školu plivanja za djecu u riziku.

Banja Dvorovi do sada je organizovala četiri ciklusa škole plivanja, a sada i peti koji je prije svega odnosi na djecu u riziku.

„Želimo im pružiti priliku da rastu i razvijaju se kroz igru, sport i kreativno-razvojne programe da se igraju, razvijaju i uživaju u bezbrižnom djetinjstvu. Želimo im stvoriti osjećaj pripadanja grupi, ali i istaknuli vrijednost svakog djeteta“, poručuju iz Banje Dvorovi za portal Dešavanja u Bijeljini.

TESTNA REKLAMA

Ovakav oblik sportske škole od najranije dobi kod djece u riziku djeluje na razvoj i korekciju motoričko-funkcionalnih sposobnosti koje su najslabije razvijene i stvara osnovnu bazu za zdrav i vitalan život.

Novi termin škole plivanja je od 15. avgusta (ponedjeljak) gdje će pored prijavljenih polaznika, obuku pohađati djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku u okviru Centra za socijalni rad.

Za djecu Dnevnog centra troškove obuke snose društveno odgovorna preduzeća TRB Bratunac i Banja Dvorovi, koja je više puta do sada organizovala dolazak Djece iz Dnevnog centra za djecu u riziku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...