BIJELJINA: NOVE PROCEDURE U OFTALMOLOGIJI – UGRADNJA MONOFOKALNIH SOČIVA ZA SREDNJU DISTANCU

Datum:

Share post:

Direktor bolnice „Sveti vračevi“ profesor dr Zlatko Maksimović obišao je pacijenta Miodraga Perića (60g.) iz Bijeljine kojem su u bijeljinskoj bolnici ugrađena monofokalna sočiva sa fokusom za srednju distancu. Ovo je nova, savremena procedura koja je od sada dostupna svima u našoj zdravstvenoj ustanovi.

– Malo je riječi kojima bi izrazio zahvalnost za ono što sam dobio nakon ove intervencije… boje su se vratile, vid izoštrio, ne trebaju mi naočare. Hvala svima, mladoj doktorki Ješurić na stručnosti, ja njenu ruku nisam ni osjetio, profesoru Maksimoviću koji je imao razumijevanja za naše potrebe. Ova ustanova može da parira zdravstvenim ustanovama na Zapadu. To odgovorno tvrdim.“, izjavio je Perić .

– Naš direktor, prof. dr Maksimović, omogućio nam je da saslušamo potrebe naših pacijenata, i da im pružimo nešto više, što se ne može pružiti u drugim zdravstvenim ustanovama, rekla je dr Daliborka Ješurić, načelnica Odjeljenja za oftalmologiju, koja je uradila ovu operaciju.

-Još jedan dokaz da se ulaganje u znanje uvijek isplati. Bijeljinska bolnica ima odlične ljekare i zdravstvene radnike, tako da mi i dalje napredujemo. Sa takvim zdravstvenim radnicima pored drugih, uspjeli smo da učinimo i ovaj podvig na oftalmološkom odjeljenju. Nastavljamo dalje. Ulažući u sebe, ulažemo u budućnost, jer samo zdrav čovjek može biti najkorisniji prvo sebi pa onda porodici, a i državi, rekao je prof. dr Maksimović.

TESTNA REKLAMA

Ugradnjom Premium sočiva, mini EDOF značajno se povećava kvalitet života, poboljšava se vid na daljaninu i vid na srednjoj udaljenosti bez naočara.

Hirurgija se izvodi u lokalnoj anesteziji kapima, u trajanju od svega nekoliko minuta, minimalnog je reza (2 mm), bez šava, bez ostajanja u bolnici.

Pacijenti na lični zahtjev zahtjev biraju ova sočiva uz doplatu od 400 KM.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Luka Jović u timu Srbije protiv Kameruna

Reprezentaciju Srbije u ponedjeljak očekuje drugi meč na Mundijalu, a selektor Dragan Stojković odlučiće se za drugu formaciju...

Trener i članovi uprave Zvijezde 09 bodrili Srbiju u meču protiv Brazila (foto)

Brazil i Srbija su u Kataru odigrali svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu, a Karioke su dominantno stigle...

DOM NARODA BiH: Čiji delegati će na kraju IZVISITI – I opozicija računa na glasove Pokreta za državu

Iako se činilo da je sve napokon jasno kada je u pitanju izbor srpskih delegata u Dom naroda...

DANAS JE SVETI Jovan Zlatousti

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju praznik posvećen sećanju na Svetog Jovana Zlatoustog, velikog svetitelja i reformatora...