BIJELJINA: Nastavak ulaganja u infrastrukturu u Donjoj Bukovici (foto,video)

Datum:

Share post:

U Donjoj Bukovici danas je pušten u saobraćaj novoasfaltirani dio puta u zaseoku Jevtići-Gajići, a riječ je o dionici dugoj tri stotine metara za čiju je izgradnju izdvojeno ukupno 42.500 konvertibilnih maraka.

 
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić istakao je ovom prilikom da su mještani prikupili oko 13.000 KM, dok je iz gradskog budžeta obezbijeđen ostatak novca, odnosno 70 odsto.

 
– Uz ovaj put žive i dvije porodice poginulog borca, koje su takođe prikupile novac i njima se posebno zahvaljujem. U posljednje vrijeme Gradska uprava dobija mnogo zahtjeva za asfaltiranje, gdje su mještani obezbijedili 30 odsto sredstava i zbog toga smo u budžetu za ovu namjenu planirali četiri miliona KM, a moguće je da će taj iznos biti i veći. Zbog velikog broja zahtjeva, pitanje je da li će svi putevi biti završeni u tekućoj građevinskoj sezoni, ali važno je da će svi zahtjevi biti ispoštovani – naglasio je Mićić.


 
Novak Jevtić, čije domaćinstvo se nalazi pored novoasfaltiranog puta, kaže da su makadam i prašina godinama predstavljali problem mještanima.

– Bez pomoći Gradske uprave nikada ne bismo uspjeli da asfaltiramo ovaj put. Ovdje ima sedam domaćinstava kojima će svakodnevni poslovi od sutra biti mnogo lakši. Prošle godine je, uz pomoć Grada Bijeljina, nedaleko odavde izgrađen most preko Lukavca koji nas je često plavio i odnosio staru konstrukciju – podsjetio je Jevtić.
 
Desavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...