BIJELJINA: NA ČEKANJU U GRADSKOJ UPRAVI BROJNI PROBLEMI MJEŠTANA U AMAJLIJAMA (foto)

Datum:

Share post:

Predstavnici bijeljinske Mjesne zajednice Amajlije su na današnjem okupljanju izložili brojne infrastrukturne probleme sa kojima se suočavaju jer je od 28 inicijativa koje su predali Gradskoj upravi započela realizacija samo jedne.

MZ Amajlije

Želimo rezultate, a ne sukobe među građanima, rekao je novinarima Dragorad Vasić, član Savjeta Mjesne zajednice Amajlije.

Dragorad Vasić

Predsjednik Savjeta Dragana Dubajić kaže da je sramna tvrdnja gradonačelnika Ljubiše Petrovića o navodnoj opstrukciji sanacije Doma kulture u ovom semberskom selu jer, kako je istakla, opstrukcije nema.

Dragana Dubajić

Ona je dodala da se ključ Doma kulture, koji je doveo do rasprave, vjerovatno nalazi kod savjetnika gradonačelnika, te da Savjet sastanke održava u crkvenoj sali jer ne može da uđe u prostorije Doma. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mirić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...