Uz učešće brojnih izlagača iz Evrope danas je u Novom Sadu otvoren Sajam turizma. Ovo je prilika da se promoviše turizam, prevashodno pred zimsku sezonu.

Posle dužeg vremena Bijeljina ima svoj štand na Sajmu i ovo je šansa za promociju turizma, privredu grada, brojna udruženja i organizacije da prezentuju naš grad na ovoj značajnoj manifestaciji.

Ovogodišnji Međunarodni sajam turizma okupio je više od 240 zlagača iz zemlje i inostranstva. Na Sajmu učestvuju izlagači iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Indije, Nepala, Kameruna i Italije.

Tokom Sajma, biće održana i MEKST konferencija posvećena studentima turizma i ugostiteljstva, kao budućim stručnjacima u tim oblastima, ali i turističkim radnicima koji žele da unaprede sopstveno poslovanje.

Prvog dana sajma na štandu TO Bijeljina promociju je imao doo Globus koji je predstavio dio iz svog proizvodnog programa. Gosti na štandu bili su predstavnici PPK Bijeljina kao i PED „Majevica“ – ПЕД „Мајевица“.

Sutra će promociju imati destilerija Stupanj i Udruženje žena „Žena“ iz Janje dok u subotu dolaze članice Kola srpskih sestara“Mironosice“ i Angel’s rose, koje se bavi proizvodnjom i prodajom sokova od ruže i zove.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име