BIJELJINA: MLADI U ŠETNJI ZA ZDRAVO SRCE

Datum:

Share post:

Svjetska zdravstvena organizacija je 2000. godine ustanovila obilježavanje Svjetskog dana srca – 29. septembra sa ciljem podizanja svijesti ljudi širom svijeta o kardiovaskularnim bolestima, među kojima su i moždani i srčani udar, koji su vodeći uzroci smrti i invaliditeta u svijetu. 
 
U vremenu kada se suočavamo sa pandemijom virusa korona posebno važno zdravstveno pitanje su oboljeli od kardiaovaskularnih bolesti koji spadaju u ranjivu grupu kod kojih se u slučaju Covid-19 mogu razviti komplikacije bolesti i teža klinička slika. 


 
Aktivi mladih 10 političkih stranaka  su ce ujedinili i poslali snažnu poruku da je zdravlje na prvom mjestu i da je neophodno usvajati zdrave stilove života. Simboličnom šetnjom kroz grad su obilježili ovaj značajan datum koji se odnosi na zdravlje srca i prevenciju kardiovaskularnih bolesti. 
 
Iz Izbornog štaba mladih koalicije koja  podržava Miću Mićića kao kandidata za gradonačelnika poručuju da se zalažu za jedinstvo Bijeljine i u ovoj oblasti.
 
Ovim putem pozivamo građane da više vode računa  o  svom zdravlju i podrže sve aktivnosti  koje promovišu zdrav način života – poručila je Olga Tmušić, predsjednica Aktiva mladih SDS Semberija – Mićo Mićić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima 1. septembra

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske “Progresus” objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u...

AMD slučajno otkrio novu seriju Ryzen 7000 desktop procesora

Ne morate da čekate do jeseni da biste imali predstavu o tome kakvi će AMD-ovi Ryzen 7000 desktop...

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...

SERVISNE INFORMACIJE za 15. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...