BIJELJINA: Mladi SNSD čestitali rođendan i Dan Republike Srpske (foto)

Datum:

Share post:

Mladi SNSD su danas, 09. janura na Dan Republike Srpske, položili vijenac ispred spomenika borcima palim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu na Trgu kralja Petra I Karađorđevića, a svim prolaznicima su dijeljene zastave Republike Srpske.

Predsednik mladih socijaldemokrata Rado Bjelica ovim povodom je izjavio:

-Naša Republika je stvorena kao odraz želje jednog naroda da ostane slobodan, svoj na svome, branjena je čašću naših djedova, odbranjena krvlju naših očeva, danas našu Republiku čuvamo rodoljubljem.


U korijenu riječi rodoljublje je ljubav – ljubav kao sjećanje na generacije poginulih, kao osjećanje pripadnosti pravoslavlju, Kosovskom zavjetu i slobodi, rekao je Bjelica.

-U ime te i takve ljubavi su preduzete današnje aktivnosti. Da nam vječno živi naša Republika – garant opstanka i slobode na ovim prostorima, završio je Bjelica.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...