Bijeljina: Mićić i Nešić razgovarali o infrastrukturnim projektima

Datum:

Share post:

Sastanak sa direktorom Puteva Republike Srpske bio je kvalitetan, ocijenio je nakon razgovora sa Nenadom Nešićem prvi čovjek Bijeljine.

Precizirao je da je bilo riječi o bezbjednosti saobraćaja na zaobilaznicama oko Bijeljine i preduzimanju zajedničkih koraka kako bi bezbjednost na putevima bila na većem nivou.

Predstavnici Gradske uprave na čelu sa gradonačelnikom upoznali su direktora Puteva Srpske sa gorućim problemima na saobraćajnicama. Od tri goruća problema u ovoj ćemo godini riješiti dva, obećao je Nešić.

S obzirom da su u ovom slučaju nadležnosti podijeljene u skladu sa Zakonom, projekat i imovinsko pravne odnose izradiće i riješiti lokalna zajednica, moglo se čuti nakon sastanka Mićića i Nešića, dok je izgradnja infrastrukture na magistralnim i regionačlnim putevima kako je istaknuto u nadležnosti Javnog preduzeća „Putevi Republike Srpske“.

TESTNA REKLAMA

U skladu sa idejnim rješenjem izgradnje kružne raskrsnice koja bi Bijeljinu povezala sa auto-putem čija je izgradnja u najavi, određen je i iznos sredstava koja je neophodno uložiti u realizaciju ovog posla.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, u čijoj je nadležnosti rasvjeta na kružnim tokovima, Nešić je rekao.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi Grada Bijeljina, direktor Puteva Srpske obišao je zajedno sa gradonačelnikom Bijeljine, te inženjerima teren na kojem će biti izvođeni radovi, koji će kako je rekao, biti završeni do kraja ove godine. Riječ je o trećoj isključnoj traci na trećoj fazi zaobilaznice, te lokalitetu skretanja za Donji Dragaljevac na magistralnom putu prema Brčkom.

Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...