U Bijeljini je danas svečano otvoren salon rasvjete „Mass-ligt“ koji se prostire na površini od 400 metara kvadratnih u Ulici komitska 5.

Salon posjeduje širok asortiman rasvjete, a kupci će moći da pronađu najsavremeniju dekorativnu rasvjetu, sijalice, LED trake, lustere, LED panele…

Milenko Mićanović, direktor irme „M&M Eko-elektro“ iz Bijeljine, rekao je da je novootvoreni salon rasvjete jedan od tri najveća u Bosni i Hercegovini, kao i da je riječ o partnerskoj saradnji ovog preduzeća sa firmom „Saša Trade“ iz Doboja.

„Ovo kruna našeg poslovanja i dugogodišnje saradnje sa „Mass-light“, a to je brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela. Pod ovim krovom nalaziće se i uprava i operativa preduzeća „M&M Eko-elektro“, jer se bavimo i izvođenjem radova i projektovanjem enterijera. Kupci će sigurno biti zadovoljni ponudom i svako će moći da pronađe nešto za sebe“, istakao je Mićanović.

Dejan Pavlović, menadžer kompanije „Mass-light“ sa sjedištem u Doboju, naveo je da je riječ o ekskluzivnom salonu rasvjete u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

„Došao je dan da predstavimo glamurozan salon koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Evropa je sada u Bijeljini“, rekao je Pavlović.

Osim u Bijeljini, „Mass-light“ saloni dekorativne rasvjete posluju u Banja Luci, Sarajevu, Trebinju, Mostaru, Doboju, Jelahu i Gračanici, kao i u Zagrebu i Beogradu.

Danas i u naredna dva dana, kupci će moći da kupuju sa popustom u ovom novootvorenom salonu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име