BIJELJINA: Mali humanitarci i ''Limunada od srca'' (foto)

Datum:

Share post:

Učenice  četvrtog i petog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Helena Kakuća,  Marina Čabrić, Mia Garić, Marija Smiljanić i Mia Popović organizovale su u danas (subota)  humanitarnu akciju kako bi prikupile nešto novca koji će donirati bolesnoj djeci, djeci  sa invaliditetom, odnosno sa posebnim potrebama.

Da bi ova akcija imala nekakvog smisla, djevojčice su odlučile da pripremaju limunadu i da ovaj osvježavajući napitak ponude slučajnim prolaznicima u Ulici Meše Selimovića.

TESTNA REKLAMA

Helena  Kakuća kaže da su za dva sata napravile sedam bokala limunade i da su zadovoljne odzivom građana, kada je u pitanju ova akcija.

''Već smo prikupile nešto novca. Limunada košta 50 feninga, ali nam je jedna gospođa limunadu platila 10 KM, želeći i na taj način da pomogne bolesnoj djeci i da podrži našu humanitarnu akciju.

Pridružili su nam se i učenici starijih razreda koji su došli da kupe limunadu i da učestvuju na taj način u ovoj humanitarnoja kciji.

Planiramo da akciju organizujemo i u nedjelju'', kaže učenica Helena Kakuća.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...