Odigrano je još 5 utakmica 12. kola Prve lige Republike Srpske.

Ujednom od derbja kola, ekipa Željeznčar Sport Tima dočekala je na Predgrađu lidera prvenstva, Radnik iz Bijeljine, a taj meč završen je najnepopularnijim rezultatom, 0:0.

Kiks Bijeljinaca iskoristili su Laktaši koji su vezali 5. uzastopnu pobjedu u ligi, a pala je Slavija iz Istočnog Sarajeva rezultatom 3:0. Laktaši su se ovom pobjedom izjednačili na vrhu tabele sa ekipom Radnika, pa obje ekipe sada imaju po 26 bodova.

Nastavljena je kriza Borca iz Kozarske Dubice, pošto su crveno-crni doživjeli i 4. uzastopni poraz u sezoni, a bolja od njih bila je Sloboda iz Mrkonjić Grada ubjedljivim rezultatom 4:0. Navijače Borca još više može zabrinuti činjenica da su u posljednja četiri susreta primili čak 16 golova, pa se ekipa iz Kozarske Dubice trenutno nalazi na 15. poziciji na tabeli, dok su Mrkonjićani u zlatnoj sredini, gdje zauzimaju 9. mjesto.

Drina je dočekala ekipu Kozara, ali ni u tom meču nije bilo pogodaka, pa je došlo do podjele bodova.

Famos je kao domaćin savladaeo ekipu Romanije sa Pala rezultaom 2:1. Ekipa Darka Vojvodića je na visokoj 7. poziciji, dok je ROmanija nakon jako dobrog starta, lošim rezultatima pala na pretposljednje mjesto na tabeli.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име