BIJELJINA: “Krugovi” centar za edukacije i usluge

Datum:

Share post:

Pisanje projekata za bespovratna sredstva fondova EU, te razne edukacije iz oblasti menadžerstva i koordinacije u sklopu preduzeća, u posljednje tri godine, postale su popularne u Bijeljini. Privrednicima potrebna dodatna edukacija radne snage, dok mladi u želji da pronađu posao uče u skladu sa trendovima poslovne zajednice.

Nekada je bilo dovoljno samo osnovati preduzeće i plasirati proizvod ili uslugu , danas ,kada su moderne tehnologije preovladale, javlja se potreba na tržištu rada za poznavaocima iz oblasti IT sektora, kao i onim radnicima koji znaju napisati projekte za dobijanje sredstava iz fondova EU, i drugih donatora, dok je gotovo nezamisliva radna snaga bez poznavanja osnova engleskog jezika.

Za poslovnu zajednicu, neizostavna su i znanja ekonomista, mnogi po dobijanju zvanja diplomiranog ekonomiste, nemaju dovoljno praktičnog rada iza sebe, pa su osnove knjigovostva i vođenja poslovnih knjiga njihov prioritet.

Između ostalog, Centar za edukaciju i usluge u Bijeljini,bavi se upravo učenjem i savjetovanjem , kako onih bez ikakvih znanja, tako i onih kojima je potrebno usavršavanje.

U našem gradu edukuju od 2020. godine, a u ovom Centru je kako kažu okupljen veliki broj sertifikovanih predavača sa iskustvom koje je više decenijsko.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: FK “Podrinje“ iz Janje igra odlučujuću utakmicu za opstanak u Prvoj ligi Srpske

Prva liga Republike Srpske: Bitka za opstanak  Posljednjih 90 minuta prvoligaškog karavana za sezonu 2022/23 biće odigrano u subotu...

MINISTAR MINIĆ: Optužbe iz bijeljinske Gradske uprave su isključivo politikantske prirode

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Savo Minić prokomentirisao je optužbe koje su na njegov i račun...

RSS se širi i na Ugljevik – održan sastanak povodom osnivanja Opštinskog odbora (foto)

RSS se širi i na Ugljevik – održan sastanak povodom osnivanja Opštinskog odbora U Ugljeviku je održan prvi sastanak...

„Dragiša se uspješno oporavlja“ Vučić posjetio ranjenog Srbina na Kosovu i Metohiji

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je u bolnici Dragišu Galjaka, koji je ranjen u neredima na Kosovu i...