BIJELJINA: “Krugovi” centar za edukacije i usluge

Datum:

Share post:

Pisanje projekata za bespovratna sredstva fondova EU, te razne edukacije iz oblasti menadžerstva i koordinacije u sklopu preduzeća, u posljednje tri godine, postale su popularne u Bijeljini. Privrednicima potrebna dodatna edukacija radne snage, dok mladi u želji da pronađu posao uče u skladu sa trendovima poslovne zajednice.

Nekada je bilo dovoljno samo osnovati preduzeće i plasirati proizvod ili uslugu , danas ,kada su moderne tehnologije preovladale, javlja se potreba na tržištu rada za poznavaocima iz oblasti IT sektora, kao i onim radnicima koji znaju napisati projekte za dobijanje sredstava iz fondova EU, i drugih donatora, dok je gotovo nezamisliva radna snaga bez poznavanja osnova engleskog jezika.

Za poslovnu zajednicu, neizostavna su i znanja ekonomista, mnogi po dobijanju zvanja diplomiranog ekonomiste, nemaju dovoljno praktičnog rada iza sebe, pa su osnove knjigovostva i vođenja poslovnih knjiga njihov prioritet.

Između ostalog, Centar za edukaciju i usluge u Bijeljini,bavi se upravo učenjem i savjetovanjem , kako onih bez ikakvih znanja, tako i onih kojima je potrebno usavršavanje.

U našem gradu edukuju od 2020. godine, a u ovom Centru je kako kažu okupljen veliki broj sertifikovanih predavača sa iskustvom koje je više decenijsko.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguće slabe padavine

Ujutru umereno oblačno uz sunčane periode i hladnije, u višim predelima slab mraz. Mjestimično uz riječne doline i...

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...